Ce operație estetică are Irisha: “M-a ajutat enorm!”. Intervenția i-a adus o schimbare majoră VIDEO EXCLUSIV

Cum se menține în formă

Irisha a apărut în numeroase emisiuni TV, printre care “Bravo, ai stil”, “Neatza de Weekend”, “Splash! Vedete la apă” și “Survivor”, fiind apreciată de public. Aceasta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre operațiile estetice, explicând la ce modificare a recurs în trecut.

Irisha, despre operațiile estetice

Irisha ne-a mărturisit că, în trecut, a recurs la o operație estetică la nas. Astfel, rinoplastia a făcut-o să își recapete încrederea în sine. Vedeta a explicat că alegerea a ajutat-o enorm, iar viața i s-a schimbat total. Totuși, ea nu își dorește o intervenție în zona bustului, considerând că nu i se potrivește:

“Eu sunt foarte OK cu operațiile estetice, atâta timp cât îmbunătățesc aspectul, nu se exagerează. Mi-am făcut nasul în urmă cu câțiva ani. M-a ajutat enorm, mi-am recăpătat încrederea în mine, mă simt foarte bine din momentul respectiv.

Viața mi s-a schimbat total! Sâni nu vreau, dar îmi place să văd fetele cu decolteuri. Rochiile se aranjează altfel! Bine, pentru corpul meu, mi se pare că silicoanele sunt nepotrivite, sunt slăbuță, micuță, nu cred că s-ar potrivi. Să nu exagerăm, atâta tot!”

Ce comentarii răutăcioase a primit în mediul online

Frumoasa vedetă ne-a dezvăluit că s-a luptat cu anumite comentarii răutăcioase în mediul online, ținând cont că numeroși internauți îi spuneau că ar fi necesară o mărire a bustului, chiar dacă ea nu simte acest lucru. Irisha se simte bine în corpul său și nu vrea să recurgă la o astfel de operație estetică:

“De când am apărut în online, de la primul proiect, de la “Bravo, ai stil!”. Normal! Nu mult, exagerat! Mi s-a zis: “Nu ai! Du-te să îți pui silicoane și o să fii perfectă!”. Bullying și printre rânduri, dar și direct, tot timpul! Dar eu sunt imună deja la chestiile acestea! Da, direct! (n.r. lumea o trimitea să se opereze).

Prin comentarii mi se zicea: “Du-te să îți pui silicoane! De ce nu îți pui silicoane?”. Erau genul acesta de întrebări! Despre asta este vorba, despre cum te simți în corpul tău! Eu mă simt extraordinar. Atunci, nu am de ce! Cum am zis, sânii nu mi-ar complimenta corpul!”

Citește și Irisha, despre viața amoroasă: “Am primit mesaje de la aproape toți foștii!”. Ce decizie majoră a luat VIDEO EXCLUSIV

Nu mai vrea să modifice nimic

De asemenea, Irisha ne-a mărturisit că nu își mai dorește o altă operație estetică, căci a modificat ce o deranja. Vedeta a punctat că încearcă să își întrețină corpul printr-un stil de viață sănătos, mergând destul de des la sală:

“Ce am vrut să modific, am modificat deja! Nu mai am de modificat! Doar să întrețin. Mă duc la sală, încerc să ajung cât de des posibil, de 3-4 ori pe săptămână. Vreau să îmi întrețin corpul sănătos, să mă simt bine, tânără, așa cum trebuie!”

Citește și Irisha, asistenta de la ”Neatza”, răsfățată de un admirator secret. Cum încearcă bărbatul să o cucerească: “Casa mea seamănă cu o florărie” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *