Ce părere are Irina Margareta Nistor despre faptul că influenceri și artiști joacă în filme. Pe cine și-ar dori să vadă: “Mi se pare fascinant” VIDEO EXCLUSIV

Numeroase vedete și-au îndreptat atenția către actorie
Ce părere are Irina Margareta Nistor despre faptul că influenceri și artiști joacă în filme. Pe cine și-ar dori să vadă: “Mi se pare fascinant” VIDEO EXCLUSIV

Filmele românești au captat atenția publicului în ultima perioadă, mai ales pentru că numeroși artiști și foarte multe vedete s-au implicat în această industrie. Irina Margareta Nistor ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce părere are despre faptul că apar oameni în filme care nu sunt neapărat actori la bază. De asemenea, ea ne-a mărturisit pe cine și-ar dori să vadă într-o peliculă.

Irina Margareta Nistor: “Nu înseamnă că un personaj de genul acesta ar putea să înlocuiască un actor”

Numeroase vedete și-au îndreptat atenția către actorie, astfel că fanii s-au bucurat nespus. Chiar dacă un cântăreț sau un prezentator de televiziune nu poate să înlocuiască un actor, Irina Margareta Nistor este de părere că decizia a fost una bună, căci multe staruri pot să aducă mai mulți oameni la cinema:

“Adică vrei să vorbesc și despre mine, nu e așa? Că și eu am apărut în vreo două. Acum ar trebui să spun că am o părere foarte bună. Nu. Cred că în felul acesta sunt mai ușor de adus oamenii în sală. Nu trebuie să uităm că timp de doi ani au uitat drumul spre cinema. După aceea au fost cu temeri și mulți dintre ei poate că nu au fost niciodată. A fost un mare noroc că au apărut niște filme cu un public extrem de larg. Zic că foamea vine mâncând. Sigur, nu când ești la regim. Dar, cu ocazia aceasta probabil că o să vină la toate tipurile de filme. Povestea cu a lua câte un personaj celebru, cunoscut în alt fel decât actor, este importantă ca să agate publicul. Dar asta nu înseamnă că un personaj de genul acesta ar putea să înlocuiască un actor. Actorul este actor. Încă din anii ’50 a existat câte un personaj care apărea foarte scurt, uneori se juca chiar pe el. Pot să îl dau exemplu inclusiv pe Alfred Hitchcock, care apărea puțin în filmele lui, tocmai ca să fii mai atent și să te gândești unde este. Asta cred că este utilitatea lor.”

Ce spune despre faptul că tinerii care sunt faimoși pe TikTok apar în filme

Mai mulți tineri care au parte de succes pe TikTok au început să apară în diferite pelicule. Irina Margareta Nistor este de părere că această rețetă poate să fie una care să atragă publicul la filme, ținând cont că aceștia se bucură de foarte mulți fani:

“Deja s-a încercat rețeta aceasta și a fost una de succes. Toată lumea a mai vrut câte o porție.”

Își dorește să îl vadă pe Dan Negru într-un film

Atunci când a venit vorba despre vedete pe care și-ar dori să le vadă jucând într-un film, Irina Margareta Nistor l-a menționat pe Dan Negru. Criticul de film a punctat că adoră să urmărească emisiunile moderate de către celebrul prezentator de televiziune:

“Nu știu dacă Dan Negru a apărut pe undeva. Mi se pare fascinant, mai ales de când face emisiunile cu jocul cuvintelor, care ajută. Așa cum spun eu, sunt altfel de cuvinte încrucișate la care el este crucișătorul. Am trecut la faza superioară, din copilărie deja ne putem socoti spre doctorat cu emisiunile lui.”

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Transformare radicală a unui tânăr crescut la casa de copii care trăiește acum pe străzi....
Succesul intră în viața a 7 zodii începând de astăzi. Balanțele încep ascensiunea profesională
HOROSCOP APRILIE: Se întoarce roata pentru aceste zodii în Aprilie
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *