Decizia luată de Irina Margareta Nistor în legătură cu moștenirea ei. ”Bordea mi-a spus că eu am foarte mulți copii”. La cine va ajunge, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Irina Margareta Nistor: ”Mulți au născut datorită mie”
Decizia luată de Irina Margareta Nistor în legătură cu moștenirea ei. ”Bordea mi-a spus că eu am foarte mulți copii”. La cine va ajunge, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Irina Margareta Nistor și-a construit o carieră imensă, fiind cunoscută de majoritatea românilor. Criticul de film ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre ce o să se întâmple cu moștenirea ei, dar și despre faptul că regretul că nu a devenit mamă s-a diminuat în timp. În plus, ea și-a amintit de un moment în care i s-a spus că, de fapt, are mulți copii fără să își dea seama.

“Sunt o mamă eroină la pensie”

Irina Margareta Nistor ne-a mărturisit că a existat o vreme când regreta faptul că nu a avut copii. Totuși, o replică a amuzat-o peste măsură. Criticului de film i s-a transmis că, de fapt, are mai mulți micuți decât își închipuie:

“Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi “Singur acasă” îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele. Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați.”

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre aderarea României la Schengen: “Se vor răzgândi” VIDEO EXCLUSIV

 

Nu mai regretă că nu a devenit mamă

De asemenea, Irina Margareta Nistor a mărturisit că, în timp, regretul că nu a devenit mamă s-a diminuat. Aceasta se bucură de o mulțime de prieteni care au copii, dar și de finuțe, luându-și în serios rolul de nașă:

“S-a cam dus, așa. (n.r. regretul că nu este mamă). Între timp s-a mai dus. Știi de ce? Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână. (râde)”

Ce se întâmplă cu moștenirea ei

Întrebată dacă finuțele o să aibă parte de moștenirea ei, Margareta Nistor a punctat că își dorește să facă cu totul altceva atunci când vine vorba despre acest aspect. Criticul de film a dezvăluit că toți o să aibă parte de o surpriză:

“Nu, nu. Asta se știe, moștenirea nu o ia nimeni pentru că se face cinema. Deci doar cine merge să vadă filme și să citească biblioteci întregi de cărți are acces acolo. Altă moștenire nu există. Moștenirea este cinema-ul, mai mult decât atât nici că se poate. Aș vrea să îl fac încă din viață, să văd și eu măcar câteva spectacole cu această ocazie. Dacă aș fi avut cinema, aș fi dat filme toată noaptea, chiar și de Crăciun și de Revelion. Poate până la anul, cine știe. Da, de fiecare dată. (n.r. o să se ducă să stea în cinema).”

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *