Irina Margareta Nistor, despre aderarea României la Schengen: “Se vor răzgândi” VIDEO EXCLUSIV

Celebrul critic de film este de părere că lucrurile se vor rezolva în cele din urmă
Irina Margareta Nistor, despre aderarea României la Schengen: “Se vor răzgândi” VIDEO EXCLUSIV

Irina Margareta Nistor a luptat, de-a lungul timpului, pentru tot ce au de oferit românii, fiind un cunoscut critic de film. Ea ne-a oferit o reacție, în exclusivitate pentru Ego.ro, cu privire la aderarea României în Spațiul Schengen, după ce Austria a blocat procesul. Aceasta este sigură că, în final, totul o să se termine cu bine pentru țara noastră.

Irina Margareta Nistor: “Mi s-a părut trist, am zis că este exact ca povestea cu intratul în Europa”

Irina Margareta Nistor a discutat despre aderarea României la Schengen, fiind convinsă că, ulterior, Austria o să se răzgândească după ce nu a oferit un vot favorabil. Criticul de film și-a amintit, cu tristețe, de alte vremuri:

“Mi s-a părut trist, am zis că este exact ca povestea cu intratul în Europa. Locul nostru era, oricum, în Europa, că nu suntem pe alt continent. Oricum, ar fi trebuit să putem să trecem pe acolo. Așa că, sigur că eu sper, pentru că, știți cum este, speranța moare penultima, că o să se dreagă până la anul. Ar fi păcat, nu este așa? Că tot ziceam de psihanaliză, să nu uităm că nici cu Freud nu s-au purtat așa de bine, așa că…Categoric că se vor răzgândi. Am văzut eu așa că se răzgândesc, că altfel au încurcat-o, să șțiți. Blestemul de la mine este dureros.”

Ce își dorește de la 2023: “Nu vreau să am 9 vieți, mi-a ajuns aceasta”

Irina Margareta Nistor nu are multe dorințe pentru 2023, ci, la fel ca de obicei, ea își spune speranțele în filmele românești, care sunt extraordinare. De asemenea, mai în glumă, mai în serios, ea a punctat că visează și la o pisică:

„Deja mi-a adus un rol pe care mi l-am dorit foarte tare, face parte dintr-un film minunat. Sper doar că o să ajung până la capăt și să fie filmele românești la toate festivalurile. Și o pisicuță roșie ca “Motanul încălțat”.

Asta mi-aș dori cel mai tare, să aibă 9 vieți și să trăiască mai mult decât mai am eu de trăit. Pe tine scrie Ego, este de la psihanaliză. Vreau un motan cu 9 vieți. Eu nu vreau să am 9 vieți, mi-a ajuns aceasta pe care o am și pe care mi-am înmulțit-o cu filmele nenumărate pe care le-am văzut.

Irina Margareta Nistor, despre aderarea României la Schengen: “Se vor răzgândi”
Irina Margareta Nistor

Ce spune despre munca ei: “Extraordinar și suficient”

De asemenea, chiar dacă este o româncă legendară, Irina Margareta Nistor se gândește la cariera ei ca la o pasiune. Când vine vorba despre ce ar mai face, ea ne-a mărturisit că tot ce s-a întâmplat până acum este suficient:

“Mi se pare mult spus carieră. Este doar o pasiune, la care țin foarte tare. Deci, mai mult decât atât…Oricum, depășește orice fel de așteptare. Faptul că inclusiv cu Daniel Popa joc în “Colibri” de 5 ani de zile mi se pare absolut extraordinar și suficient.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *