Ce pasiune ascunsă are Alexandra Dinu: „Mi-am propus să recuperez anul acesta” VIDEO EXCLUSIV

Ce are în plan îndrăgita vedetă
Ce pasiune ascunsă are Alexandra Dinu: „Mi-am propus să recuperez anul acesta” VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Dinu este una dintre cele mai frumoase actrițe românce, bucurându-i pe fanii săi cu tot felul de proiecte din sfera actoriei sau a modelling-ului. La un moment dat, vedeta a fost jurat și în emisiunea „Românii au talent”. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre o pasiune pe care o are.

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre pasiunea ei

Alexandra Dinu a fost prezentă la avanpremiera noului film condus de Cristina Jacob, regizorul care a stat în spatele peliculei „Oh, Ramona!”. Vedeta ne-a vorbit despre legătura frumoasă pe care o are alături de aceasta, explicând că preferă să aibă o surpriză atunci când vine vorba despre ceea ce face buna ei prietenă:

„Am venit să fiu alături de ea, am venit să văd noul film, am auzit foarte multe despre el și abia aștept să îl văd. Știu câte ceva. Știu că este un cast internațional, știu că este o comedie, știu unde a fost filmat, dar vreau să văd, nu am vrut să îmi stric surpriza. Nu întreb înainte. Nu mă întreabă, discutăm despre lucruri. (n.r. ea și Cristina Jacob) Știu câte ceva din ceea ce face, dar, așa cum am zis, îmi place să fie o surpriză și pentru mine rezultatul final. Nu îmi doresc să știu totul înainte.”

„Este cu totul altă experiență”

Alexandra Dinu ne-a dezvăluit că adoră să meargă la cinema pentru a urmări filme noi. Vedeta a punctat că, înainte de pandemie, vedea fiecare peliculă care apărea pe marile ecrane. Ea și-a propus ca, din acest an, să revină la vechiul obicei, care a fost pus pe pauză din cauza pandemiei, când mulți au fost obligați să urmărească noile producții de acasă, de pe canapea:

„Merg la filme, îmi plac foarte mult filmele. Văd foarte multe și de acasă. Acum, de când cu pandemia, ne-am obișnuit să stăm mai mult pe canapea și mai puțin la cinematograf. Dar înainte nu pierdeam un film, eram mereu la cinematograf. Mi-am propus să recuperez anul acesta pentru că este altceva. Cinematografia este cu totul altă experiență, se pierde din ce în ce mai mult și este păcat. Să vezi un film pe marele ecran este o emoție diferită de cea de pe micul ecran.”

Citește și Relația specială dintre Ștefan Lungu și Alexandra Dinu. Ce legătură există de fapt între ei: “Despre asta este vorba!” VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Dinu: „Nu trebuie să lăsăm cinematografia să moară”

De asemenea, Alexandra Dinu îi sfătuiește pe toți să meargă la filme, să plătească bilete și să trăiască o experiență mult mai profundă. Vedeta îndrăgește cinematografia, astfel că nu își dorește ca acest domeniu să dispară, mai ales pentru că ne oferă un motiv de a ieși din casă după ce pandemia ne-a ținut în locuințe:

„Filmele merită respectul acesta, în primul rând, din partea publicului. Să plătești bilet, să vii la cinema și să trăiești experiența este mult mai pătrunzător și mai frumos. Și asta este o problemă. (n.r. să stăm pe canapea și să nu mai ieșim din casă). Și nu trebuie să lăsăm cinematografia să moară pentru că este păcat.”

Citește și Ce face și cum arată Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, la aproape 20 de ani. Le calcă sau nu pe urme celebrilor săi părinți?

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *