Ce pasiune ascunsă are Narcisa Suciu. Artista recunoaște că are o colecție mare: “Am trecut de 400!” VIDEO EXCLUSIV

Îndrăgita cântăreață se bucură de o colecție bogată

Narcisa Suciu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi, reușind să cucerească numeroși fani prin talentul său. Totuși, frumoasa vedetă ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are o pasiune care nu are legătură cu domeniul în care activează. Mai exact, aceasta colecționează anumite obiecte. Mai mult, stabilită de mulți ani în Finlanda, ea ne-a vorbit și despre faptul că a petrecut, în ultima vreme, mai mult timp în România, după ce a suferit enorm pentru că nu a putut să viziteze țara în perioada pandemiei.

Narcisa Suciu, despre pasiunea sa. Ce obiecte colecționează: “Am multe”

Narcisa Suciu ne-a mărturisit că are o pasiune inedită, anume colecționează parfumuri. Îndrăgita artistă a ajuns să dețină peste 400 de sticle de parfum, pe care le are atât în România, cât și în Finlanda. Aceasta a explicat că ține toate obiectele în 6 dulapuri, ținând cont că reprezintă o parte importantă din viața ei:

“Acum pentru că suntem aici aș putea să spun că îmi plac foarte mult animalele și că momentul în care mi-am pierdut câinele a fost unul foarte dureros! Dar acesta nu l-aș trece la hobby-uri, fiind mai mult decât atât. Însă sunt pasionată de mirosuri, respectiv sunt colecționară de parfumuri! Am multe. Am trecut de 400 de sticle! Mai am foarte multe fiole și monstre. Mirosul este o parte foarte importantă din viața mea! Nu am un dulap, am 6! Le am împărțite în ambele țări, adică și aici, dar și în Finlanda. Aici am în jur de 200 și ceva, acolo am 200 și ceva!”

Inima ei alege România, chiar dacă a stat mult în Finlanda: “Anul acesta am stat mai mult aici decât acolo!’

Chiar dacă a părăsit România cu mulți ani în urmă și s-a stabilit în Finlanda, țara natală a soțului ei, Narcisa Suciu ne-a explicat că în ultima vreme a petrecut mai mult timp în țară. Vedeta a suferit enorm în perioada pandemiei pentru că nu a putut să vină acasă, astfel că simte nevoia, în momentul de față, să se reconecteze cu oamenii din România, dar și să participe la diferite evenimente:

“România! Mi-am dat seama doar în perioada pandemiei, în care nu am putut să vin, că nu funcționez dacă nu mă conectez. E una că nu vin pentru că îmi fac alt program, dar să nu vin pentru că îmi împui să nu vin…asta pur și simplu m-a pus la pământ! În momentul în care am reușit să plec de acolo, am plecat și m-am întors, dar doar de câteva ori! Anul acesta am stat mai mult aici decât acolo! Anul trecut am stat jumătate de an aici. Am stat mai mult de jumătate de an chiar, ținând cont că am avut un episod care ține de partea medicală și am fost nevoită să stau aici. În momentul acesta nu mai rezonez foarte bine cu pământul de acolo și am nevoie foarte mare să mă conectez cu pământul de aici, cu prietenii de aici, cu întâmplări cum este cea din seara aceasta! Am nevoie să fiu aici!”

Citește și Singura persoană căreia Misha îi împrumută haine: „Avem o relație mișto”. Ce ascunde artista în dressingul ei: „Dacă îmi place super mult, da, dau și ultimii bani” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *