Singura persoană căreia Misha îi împrumută haine: „Avem o relație mișto”. Ce ascunde artista în dressingul ei: „Dacă îmi place super mult, da, dau și ultimii bani” VIDEO EXCLUSIV

Artista recunoaște că nu îi place să împrumute haine și bijuterii prietenelor

La prima vedere, Misha pare genul de persoană care ar da și haina de pe ea celui care i-o cere, însă lucrurile nu stau chiar așa. Artista a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este genul de persoană căreia îi place să dea cu împrumut din hainele și accesoriile ei. Singura persoană la care se simte oarecum îndatorată este sora ei mai mare, căreia, în copilărie, îi lua din haine și pantofi fără măcar să o întrebe.

Ce are Misha în dressingul ei

Pe Misha am întâlnit-o la lansarea unui magazin cu bijuterii, unde ne-a mărturisit că nu este o dependentă de shopping, cu atât mai mult de bijuterii scumpe.

”Să știi că nu sunt nici pe ideea ”mult și ieftin”, nici pe ”puțin și scump”. Adică dacă mie îmi place un produs poate să coste foarte mult, în limita în care îmi permit, și să mi-l iau, sau poate să coste 5 lei și dacă îmi place mi-l iau. Adică nu am din astea. Am și bijuterii scumpe, am și bijuterii foarte ieftine, gen gablonțuri, pe care le port fără nici cea mai mică problemă. Dacă îmi place super mult, da, dau și ultimii bani”, ne-a povestit Misha, completând că atunci când face o investiție are mare grijă de acele obiecte și rare sunt dățile când pierde sau strică vreo bijuterie.

”Nu doar bijuterii am de când eram adolescentă, ci am și haine, pantofi. Le am din liceu dacă mă crezi. Bine, sunt puține, ce-i drept, dar am. Adică eu țin în general foarte mult la lucrurile mele și sunt atentă cu ele. Adică le păstrez și atunci ele rezistă și în timp. Asta dacă nu le pătez cu ceva, la modul să nu se mai ia. Atunci chiar nu am ce să fac”.

Citește și Fiica lui Connect-R și a Mishei a făcut primii ei bani din muzică: ”Am mutat-o pe Maya de la școala unde era” VIDEO EXCLUSIV

”Chiar dacă nu îmi place, tot împrumut”

Misha este atentă la lucrurile ei, însă asta nu înseamnă că totul se învârte în jurul pieselor vestimentare sau a accesoriilor. Recunoaște că nu îi place să împrumute din lucrurile ei, iar prietenele știu acest lucru și rar apelează la dressing-ul artistei.

”Ba împrumut din haine, dar să știi că nu-mi place. Aviz prietenelor mele care îmi cer haine. Ele știu că nu-mi place să împrumut. Dar chiar dacă nu îmi place, tot împrumut. Singura persoană căreia îmi place să-i dau haine este sora mea. În rest, nu. Sora mea este persoana căreia îi dau orice. Ea este mai mare decât mine, dar avem o relație mișto și nu contează, adică poate să-mi ceară și un inel cu diamante. Nu-l am, dar mă rog, îl împrumut. Atât”, a mai povestit Misha pentru EGO.ro, completând că nici nu ar putea să o refuze pe sora ei, cu atât mai mult cu cât nu a uitat că toată copilăria și adolescența s-a servit din dulapul ei.

”Când eram mici eu luam de la ea și pentru că sunt o finuță și nu uit, acum este invers. Până la o anumită vârstă mă îmbrăcam eu cu haine de la ea, eu purtam tot. Dar mie îmi plăcea. Acum îi dau eu ei. Ba chiar îmi zice să nu-i mai trimit haine că nu mai are ce să facă cu ele”.

Citește și Ce plănuiește să facă Misha, alături de fiica sa și a lui Connect-R: „Mi-ar plăcea foarte mult”. Ce îi face Maya, la doar 9 ani VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă nu îi prea place să împrumute din haine, atunci când vine vorba de sustenabilitate, Misha este de părere că hainele trebuie să aibă un circuit firesc, decât să stea depozitate în cutii sau în vreun dulap.

”Eu am doi nepoței de la sora mea, un băiețel care este mai mare și o fetiță care este mai mică decât Maya și atunci toate hainele de la Maya merg la nepoata mea. Alea de la mine la sora mea și tot așa. Să știi că și fiica mea a purtat hăinuțe primite. Chiar discutam cu prietena mea care are băiețel și este mai mare decât Maya și chiar și de la el a purtat câte chestii care erau așa unisex”, a mai povestit Misha pentru EGO.ro, completând că asta se întâmpla până de curând, căci fiica lui Connect-R a ajuns la vârsta la care nu mai îmbracă hainele oferite de părinții ei, ci deja a început să aibă propriul stil vestimentar.

”În ultima perioadă nu mai pot să o îmbrac eu. Face figuri. Eu tot încerc și de obicei mie îmi place să o asortez, să-i fac ținută, look, dar nu mai vrea, îmi zice să o las în pace să se îmbrace cu ce vrea ea. Nu prea mă mai lasă în ultima perioadă să o îmbracă”.

Citește și “M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație”. Adevăratul motiv al divorțului dintre Connect-R și Misha. A ieșit totul la iveală

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *