Ce pasiuni are fetița cântăreței Sore, la doar 7 ani: „Nu înțeleg cum este posibil să le îmbini pe amândouă, dar Doamne ajută ce copil deștept am” VIDEO EXCLUSIV

Sore este mândră de fiica ei

Sore a devenit mamă la 25 de ani și, deși nu știa foarte multe lucruri despre parentig, a încercat în primul rând să fie cea mai bună prietenă a fiicei sale, Erin. Lucru care se pare că i-a reușit de minune. Cele două sunt în acel punct al relației în care se comportă de la egal la egal, în limitele bunul simț, iar asta se vede și pe modul de creștere a micuței. Așa se face că, nu doar Erin are de învățat de la mama ei, ci și invers. Sore a declarat amuzată pentru EGO.ro că a ajuns să ia lecții de pronunție de la fiica ei în vârstă de 7 ani.

Sore, o mămică mândră de fiica ei

Artista se minunează zilnic de cât de repede crește fiica ei și mai ales de modul în care evoluează de la o zi la alta. Mai ieri i se părea un bebeluș, iar acum vorbesc ca de la egal la egal, ba chiar micuța o și corectează atunci când vine vorba de pronunția în limba engleză.

”Nu știi cum se întâmplă la noi. Adică eu aveam impresia despre mine că eu vorbesc engleză corectă, dar nu. Orice cuvânt mi-l corectează cu niște diferențe pe care nici măcar nu le înțeleg. Degeaba îi explic că așa am spus și eu, că mă corectează. Ce să zic? E crescută în regim britanic și nu avem cum să ne punem cu ea”, ne-a povestit Sore, completând că de când l-a descoperit pe Harry Potter, Erin își imaginează ziua când va ajunge la Londra pe platourile de filmare a lungmetrajului.

Citește și: Sore, despre fiica ei și relația pe care o au, după ce s-a despărțit de tatăl ei. „Nu vreau să se simtă în umbra mea”. Ce spune despre al doilea copil: „Nu exclud” VIDEO EXCLUSIV

”Își dorește mult. Am căutat eu pe internet și la Londra există un tur, poți merge pe platouri. Își dorește foarte tare pentru că anul trecut, în preajma Crăciunului, am făcut un maraton Harry Potter, așa l-a descoperit. Și acum vrem, undeva prin martie, să dăm o fugă”.

”Nu s-a dus în zona de Barbie”

Chiar dacă are 7 ani, Erin are tot felul de activități, însă principala ei preocupare este moda. A trecut ceva vreme de când nu mai îmbracă lucrurile pe care i le recomandă mama ei și acum își impune propriul stil vestimentar.

”Erin a trecut de Elsa și toate prințesele. Adică îi mai plac, dar le simpatizează de la distanță, dar e cu moda. Este Wednesday top of the top. Cu Wednesday, cu Harry Potter. Știi când eram noi mici și era perioada emo, când te îmbrăcai în negru și erai supărat pe viață? Ea nu este supărată pe viață, dar acum îmbrățișează stilul ăsta cu haine largi, muzică mai altfel”, a detaliat Sore pentru EGO.ro, completând că uneori nu înțelege direcția în care se duce fiica ei.

”Nu s-a dus în zona de Barbie. Are papucii de la Barbie, dar pe haine de Wednesday. Fă tu mixul că eu nu-l înțeleg”.

Citește și: Ce spune Sore despre relația cu fostul cumnat al Deliei, Răzvan Miheț. Artista a rupt tăcerea după ce s-a spus că ar forma un cuplu

”M-am simțit mega penibil că nu mai era nimeni costumat dintre adulți”

Dat fiind faptul că a ales să o ducă la o școală britanică și să o crească în acest stil, Sore nu merge la colindat de Crăciun cu fiica ei, ci s-au adaptat tendințelor internaționale.

”În fiecare an, de când avea ea 4 ani, am mers la colindat cu Halloween-ul. Nu am mers de Crăciun. În primul an de Halloween eu m-am super pregătit, am ieșit din casă Maleficent, machiată, îmbrăcată și m-am simțit mega penibil că nu mai era nimeni costumat dintre adulți. Și atunci am zis că mă ocup doar de ea și eu ies în civil. Ieșim și anul acesta. Avem tradiție. Avem un cartier plin de copii și trebuie să mă duc să fac stocul pentru că nu ai idee câte bomboane trebuie să cumperi ca și primitor de colindători”, ne-a mai povestit Sore.

Citește și: Sore s-a distrat în vacanță alături de Gina Pistol și Smiley. Cum au petrecut în Mykonos: „A fost superb!” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, recunoaște că Erin este pentru ea o sursă de inspirație și încearcă să se bucure de fiecare moment petrecut alături de ea, cu atât mai mult cu cât micuța moștenește o parte din pasiunile mamei sale.

”Acum este cumva mai mult înspre artă. A înțeles că vibrează acolo cu pictura, cu tot felul de proiecțele. A descoperit moda, tot ce înseamnă să te îmbraci, să le combini. Dar mi se pare că în același timp este o fire foarte pragmatică pentru că la școală este foarte bună la matematică. Eu nu înțeleg cum este posibil să le îmbini pe amândouă, dar Doamne ajută ce copil deștept am”, a mai povestit Sore pentru EGO.ro, completând că pe partea de matematică nu seamănă cu ea, ci mai mult cu tatăl ei.

”Eu mă pricep să număr banii. Asta am învățat, dar așa să fac calcule nu. Mă rog. TVA-ul știu să-l adun, să-l scad. Contabili, Slavă Cerului am. Eu sunt un om descurcăreț și înțeleg că nu le pot face pe toate singură. Am echipă. Am noroc de oameni. Cred că am și fler la oameni”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *