Sore s-a distrat în vacanță alături de Gina Pistol și Smiley. Cum au petrecut în Mykonos: „A fost superb!” VIDEO EXCLUSIV

De ani buni, Sore visează la o vacanță în adevăratul sens al cuvântului

La finele lunii august, Sore și-a luat o prietenă și a plecat câteva zile în Mykonos, acolo unde s-a întâlnit cu Gina Pistol și Smiley, care la rândul lor plecaseră câteva zile fără fiica lor, Josephine. Cei patru nu s-au vorbit înainte însă, pentru că s-au întâlnit acolo, au decis să petreacă împreună. Culmea este că deși erau fără copii, după o perioadă destul de lungă, niciunul nu și-a dorit să se distreze ca pe vremea când erau tineri și neliniștiți, așa cum fac majoritatea celor care aleg să vină pe insulă. Sore a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că ea și prietena ai a ajuns la club abia în ultima zi după ce Smiley și Gina părăsiseră Grecia.

Sore, vacanță în Mykonos

De ani buni, Sore visează la o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, la un întreg sejur departe de casă și de toate problemele cotidiene, însă a fost nevoită să se rezume doar la câteva zile de repaos. Asta s-a întâmplat și la finele lunii august când, fără să stea pe gânduri, a plecat 4 zile în Grecia, alături de o bună prietenă.

„Doar visez la Maldive. Dacă ar fi să merg anul ăsta într-o vacanță de tipul ăsta, cu siguranță nu va fi de două săptămâni. Am stat așa și m-am gândit bine și mi-am dat seama că eu nu am fost într-o vacanță în ultimii 10 ani mai lungă de 4 zile. Este un weekend prelungit de fapt. Trebuie să fac ceva în privința asta. Așa s-a nimerit. Nu îmi vine să mă despart prea mult de Erin, dar și cu Erin cât am fost plecată, chiar și acum în vară, nu am putut să plec mai mult de 4 zile pentru că am avut filmări. Așa s-a nimerit în toți anii ăștia. Atunci când îmi doream să merg în vacanță sau gașca se organiza, fix atunci aveam ceva de făcut”, a povestit Sore pentru EGO.ro.

Fără să se vorbească de acasă, în Mykonos, s-a întâlnit cu Gina Pistol și Smiley care au decis la rândul lor să plece câteva zile singuri, fără fiica lor.

„A fost spontan totul. Am fost cu o prietenă, doar noi două am fost. Cătălina îmi este o prietenă foarte apropiată și lucrăm împreună. Ea lucrează la Hahaha Production, este label manager, și am plecat noi două spontan, efectiv ne-am hotărât într-o secundă. Ajunse acolo ne-am întâlnit și cu Gina și cu Smiley și am petrecut foarte drăguț. Foarte drăguț și contrar așteptărilor. Adică eu când mă gândesc la Mykonos, mă gândesc la cluburi, la figuri, mulți bani cheltuiți. Noi nu am fost în direcția aia pentru că Mykonos nu înseamnă doar opulență și la modă”, ne-a mai spus artista.

„Smiley și Gina au plecat sâmbătă dimineața”

În timp ce pentru mulți Mykonos este o destinație pentru distracție, petreceri și nopți nedormite, Sore, Smiley, Gina și Cătălina și-au dorit câteva zile de relaxare.

„Am descoperit plaje sălbatice, am descoperit restaurante intime. A fost superb. N-am nimic de spus negativ legat de această excursie”, ne-a mai declarat Sore. Abia după ce tinerii părinți au părăsit insula, cele două fete și-au făcut curaj și au mers într-un club de noapte.

„Am fost o oră în club. Smiley și Gina au plecat sâmbătă dimineață și noi am mai rămas toată ziua de sâmbătă, am plecat duminică, așa că seara am ieșit un pic. Mi-a plăcut și acolo, dar nu aș fi putut să stau așa trei zile în ritmul ăla”, a mai povestit noua concurentă de la „Te cunosc de undeva!” care a mărturisit că în ciuda faptului că nu au fost însoțite de niciun bărbat, nimeni nu a încercat să se bage în seamă cu ele.

Sore, vacanță
Sore, vacanță

„Sinceră să fiu nu a încercat nimeni să ne agațe. Cred că nu m-am îmbrăcat  bine. Glumesc. Cred că am nimerit într-un moment în care toată lumea era ba pe găști mari. Noi eram două plus că nu stăteam într-un loc ca să apuce cineva să ne agațe. Ne mișunam pe acolo. Oricum nu a fost despre asta vacanța asta”, ne-a mai spus Sore, completând însă că insula a făcut-o totuși să se simtă ca în adolescență.

„Dacă mă întreabă cineva câți ani am îmi vine să zic 21. Dar nici cu 32 nu îmi este rușine. Nu e că mi-a plăcut neapărat vârsta aia, dar pur și simplu creierul meu a rămas setat acolo, adică aia e vârsta creierului. Glumesc. Așa îmi vine să zic. Dar și 32, dacă stau să-mi analizez vârsta în raport cu ceea ce am făcut, carieră, copil, felul în care m-am transformat eu ca om, sunt foarte mulțumită. Chiar nu am nimic să-mi reproșez și nu am niciun regret”.

„Erin vrea să devină femeie de afaceri”

Principalul motiv pentru care Sore nu mai poate să se bucure de o vacanță de minim o săptămână este și fiica ei, Erin. Indiferent de proiectele în care este implicată, cântăreața nu concepe să nu petreacă timp de calitate cu fiica ei.

„Erin este anul 2 pentru că este în sistem britanic. Ei încep școala cu o săptămână înaintea tuturor. Adică atunci când ea a început școala, lumea era încă la mare. În plus de asta nici nu am avut vreo festivitate. La britanici e cumva mai strict, adică cumva gata cu vacanța, a început școala, se intră pe ușă și la revedere”, a mai povestit Sore pentru EGO.ro, mărturisind în același timp că anul acesta nu a mai avut emoții în prima zi de școală a lui Erin, cu atât mai mult cu cât fiica ei era nerăbdătoare să înceapă cursurile.

„Nu mai sunt emoții, emoții au fost anul trecut când anul trecut a reprezentat începerea școlii pentru ea, dar gata. Acum pentru ea a fost doar bucuria asta să se reîntoarcă la școală, pentru mine relaxarea aia că știu că e acolo, nu mai pierde vremea pe tabletă sau în fața casei cu mingea. Pentru mine în schimb nu s-a simțit nicio diferență pentru că și înainte de școală și după școală tot la filmări eram. Proiectul „Te cunosc de undeva” îmi ocupă foarte mult timp și înafară de asta mai am și celelalte treburi ale mele: mai merg la studio, mai merg la birou pentru haine, numai la cine și cafele nu mă duc”.

Sore și fiica ei
Sore și fiica ei

Erin pare să fie copia fidelă a mamei ei, atât din punct de vedere fizic, cât și caracter. Micuța o consideră drept model pe artistă, drept dovadă că spune tuturor că atunci când va fi mare vrea să fie atât cântăreață, cât și dansatoare, dar mai ales femeie de afaceri, dorind să preia business-ul cu haine pe care îl are Sore.

„Tot femeie de afaceri vrea să devină, doar că și-a mai adăugat o pasiune în portofoliu. Gimnastica. Acum face sfoara, roata, tot felul. Nu pot decât să o aplaud. Eu sunt exemplu pentru ea că poți să faci mai multe lucruri și atunci nu am de ce să o îndrum doar într-o direcție, o las să încerce. Vrea și patinaj își dai seama după ce m-a văzut la „Dancing on Ice”. Acum aștept să vină iarna pentru că singurul patinoar deschis în restul anului este într-un mall și mie nu prea îmi place. Prefer în aer liber, cu beculețe, luminițe și așa mai departe, așa că la iarnă o să-i fiu eu profesoară, sau vorbesc cu Grațian, fostul meu partener de la „Dancing on Ice” să vină să învețe fata”, a mai povestit Sore pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *