De ce nu se căsătorește Smiley. Artistul a făcut o mărturisire surprinzătoare despre relația cu Gina Pistol

“Noi ne vedem ca o familie”
De ce nu se căsătorește Smiley. Artistul a făcut o mărturisire surprinzătoare despre relația cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Sunt împreună de câțiva ani, au o fetiță pe nume Josephine, însă nu au vorbit până acum despre nuntă. Recent însă, artistul a făcut o mărturisire surprinzătoare. De ce nu se căsătorește Smiley?

De ce nu se căsătorește Smiley? “Noi ne vedem ca o familie”

Invitați în cadrul unei emisiuni, Smiley și Gina Pistol au fost întrebați despre nuntă. Va avea sau nu loc? Ei bine, artistul a luat cuvântul și a mărturisit că ei se consideră deja o familie, iar căsătoria reprezintă doar o formalitate. Din acest motiv nu au luat până acum în calcul prezentarea în fața ofițerului de Stare Civilă. Chiar și așa însă, Smiley a spus că vor anunța dacă acest eveniment va avea loc.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley în cadrul interviului.

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol: „Noi suntem ca și căsătoriți”

Gina Pistol a continuat declarația iubitului ei, Smiley, și a spus că ei se simt ca și cum ar fi căsătoriți. Momentan, amândurora le este bine și așa, fără acte.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a adăugat Gina Pistol.

Smiley și Gina, declarații despre al doilea copil

Întrebați dacă își mai doresc un copil, Smiley și Gina au declarat că totul este în funcție de ceea ce vrea Dumnezeu. Momentan cei doi se bucură foarte mult de prezența lui Josephine în viața lor. Apariția fetiței a fost o surpriză uriașă pentru Smiley și Gina, dat fiind faptul că medicii nu-i dădeau șanse prezentatoarei TV să aibă copii. Sarcina a fost una destul de dificilă, Gina confruntându-se cu hemoragii și a fost nevoită să stea mai mult în pat.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă: „Când faci un copil?”, „Pe când un copil?”. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a fost răspunsul Ginei Pistol.

7.8 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.