Smiley a împlinit 39 de ani. Ce făcea artistul înainte de a deveni celebru

Gina Pistol i-a făcut o surpriză foarte haioasă de ziua lui
Smiley a împlinit 39 de ani. Ce făcea artistul înainte de a deveni celebru

Ziua de 27 iulie este foarte importantă pentru Smiley. Astăzi artistul a împlinit 39 de ani. Iubita lui, Gina Pistol, i-a făcut o surpriză de proporții. Totul a fost publicat pe rețelele de socializare.

Smiley a împlinit 39 de ani. Surpriză neașteptată din partea Ginei Pistol

Gina a modificat o fotografie foarte haioasă, punând chipul ei pe o imagine găsită pe internet. În imaginea originală este o femeie cu un buchet de flori, o sticlă de vin, două pahare, toate înșirate pe covor, și câteva lumânări care conturau cuvintele “Te iubesc”, dar scris greșit “Te Ibesc”.

Gina, surpriză pentru Smiley
Gina, surpriză pentru Smiley în ziua în care a împlinit 39 de ani

Ce meserie avea Smiley înainte să devină celebru

Înainte de a deveni celebru, Smiley se ocupa de vânzarea pepenilor. Nu era singur, ci cu un văr de-ai mamei sale, iar împreună se urcau pe tarabă și strigau „Hai la pepeni, neamule!”.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tată

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai mulți ani, însă și-au confirmat public relația în anul 2019. Pe data de 9 martie 2021 cei doi au devenit părinți, după ce Gina a adus pe lume o fetiță care a primit numele Josephine Ana.

„Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru”, spunea Smiley recent, potrivit unica.ro.

Momentan, Smiley și Gina nu se gândesc la căsătorie. Cei doi consideră că este doar o formalitate de care ei nu au nevoie. Cei doi se comportă ca și cum ar fi căsătoriți și se gândesc să facă acest pas atunci când va fi timpul potrivit.

“Nu știu ce să zic (n.r. – despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm. Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a mai Smiley.

7.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.