Ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite. Doar puțini știu asta, motivul real pentru care a plecat

Gina Pistol prezenta Chefi la Cuțite de la primul sezon

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2023

Ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite. Doar puțini știu asta, motivul real pentru care a plecat

Gina Pistol a anunțat luna trecută că ia o pauză de la televiziune, pentru a se dedica familiei. Sezonul 11 de Chefi la Cuțite, pe care l-a filmat deja, va fi ultimul prezentat de ea. Producătoarea emisiunii, Mona Segall, a dezvăluit recent ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare, mai ales în perioada audițiilor.

S-a aflat ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Iubita lui Smiley a renunțat la o parte dintre proiectele de televiziune pe care le avea, printre care și formatul Asia Express, pentru a se dedica fetiței ei. A revenit însă pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite, emisiune pe care o prezenta de la primul sezon.

Citește și: Ce emisiune ar putea prezenta Gina Pistol, după ce a plecat de la Chefi la Cuțite. Surpriză uriașă pentru fani

După două sezoane filmate, Gina Pistol a anunțat că se va retrage, pentru o perioadă din televiziune. Vedeta vrea să îi dedice cât mai mult timp fetiței sale, iar programul încărcat de la filmări nu îi permitea acest lucru. Mona Segall, producătoarea emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia/America Express, a dezvăluit recent că programul Ginei Pistol în perioada audițiilor de la Chefi era unul extrem de încărcat și obositor.

„Chefi la Cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales.”, a spus producătoarea, în cadrul podcastului Fain și Simplu, al lui Mihai Morar.

Citește și: Din ce își câștigă banii Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Activitatea pe care o desfășoară în prezent

Ce pățea Gina Pistol pe platourile de filmare de la Chefi la Cuțite
Gina Pistol a prezentat emisiunea Chefi la Cuțite de la primul sezon

„Am încercat să o fac să se răzgândească”

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune de la noi. Acest lucru se datoarează în cea mai mare parte juriului format din cei 3 chefi, dar și echipei care muncește enorm pentru a produce o astfel de emisiune. Vestea că Gina Pistol se retrage de la cârma emisiunii nu a fost primită cu ușurință de către Mona Segall. Producătoarea emisiunii a mai spus că a încercat să o convingă pe Gina să rămână în echipă, dar nu și-a dorit să o facă să se răzgândească în urma deciziei luate.

Citește și: Câți bani câștiga Gina Pistol la Antena 1. Vedeta a anunțat că se retrage din televiziune

„Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mari presiuni și responsabilități.”, a mai spus producătoarea.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *