Din ce își câștigă banii Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Activitatea pe care o desfășoară în prezent

Motivul pentru care Gina Pistol și-a luat rămas-bun de la televiziune
Din ce își câștigă banii Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Activitatea pe care o desfășoară în prezent

Gina Pistol, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, a decis de curând să ia o pauză de la televiziune, pentru a se dedica familiei. În urmă cu o săptămână, Gina a anunțat că se va retrage din postura de prezentatoare a emisiunii ”Chefi la cuțite” și că își va îndrepta atenția către creșterea micuței Josephine, fiica sa cu artistul Smiley.

Însă renunțarea la televiziune nu a însemnat pentru Gina Pistol sfârșitul unei cariere de succes, ci dimpotrivă, a deschis noi uși și oportunități. Iată ce sursă de venit are acum vedeta.

Din ce își câștigă banii Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune

În urmă cu o săptămână, Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune. Vedeta a pus pe pauză cariera în media pentru a-și dedica timpul creșterii micuței Josephine, mai ales că Smiley este mai tot timpul ocupat cu proiectele sale. Recent, artistul a fost plecat din țară pentru a pregăti noi hituri.

„Am avut o săptămână fantastică în Londra! Am făcut muzică în fiecare zi cu niște oameni deosebiți! Mulțumesc tuturor pentru o săptămână cu multe momente de inspirație, de distracție și de nebunie.

P.S: Știu că am fost un pic absent în perioada asta, dar sunt foarte concentrat pe muzică… revin de săptămâna viitoare în online… puțin mai mult.”, le-a transmis cântărețul fanilor săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

În ciuda faptului că a renunțat la televiziune, Gina Pistol nu a rămas fără sursă de venit. Vedeta are o activitate care îi oferă multă libertate.

Cu peste 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram, Gina a creat o comunitate puternică, care o susține în noile ei proiecte. În mediul online, Gina își poate exprima personalitatea și creativitatea în moduri pe care televiziunea nu i le-ar fi permis niciodată.

Ea a început să promoveze diferite produse pentru îngrijirea bebelușilor, precum și produse vestimentare, cosmetice și de îngrijire personală. Prin intermediul postărilor sale, Gina își încurajează comunitatea să aibă grijă de sănătate și bunăstare și să se bucure de viață.

În urma acestei schimbări majore din viața sa, vedeta și-a dovedit puterea și înțelepciunea, demonstrând că este important să ne ascultăm inima și să facem alegeri care ne aduc bucurie în viață.

Gina Pistol a colbaroat cu Antena 1 timp de 7 ani. În toată această perioadă, partenera lui Smiley a fost prezentatoarea unor producții de succes, precum ”Asia Express” sau ”Chefi la cuțite”.

Citește și: „Câți bani câștiga Gina Pistol la Antena 1. Vedeta a anunțat că se retrage din televiziune

Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, este postarea din social media, prin care Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *