Ce pățește Denis Hanganu când iese pe stradă. Ce crede lumea despre el și Șerban Pavlu: „Îmi este foarte drag, îl iubesc” VIDEO EXCLUSIV

”Nu mi-a permis programul de aici”

Denis Hanganu a devenit unul dintre cei mai apreciați tineri actori din România, iar mare parte se datorează serialului ”Clanul”, unde a conturat un personaj de excepție. Serialul i-a adus numeroase premii și aprecieri, astfel încât mulți producători de film și-au dorit să-l aibă și în proiectele lor. Dat fiind faptul că este protagonistul serialului difuzat în fiecare luni la Pro Tv, nu a putut onora niciun alt contract de genul. Denis Hanganu a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a refuzat două filme, însă publicul îl poate vedea în câteva spectacole de teatru.

”Din martie-aprilie, când terminăm filmările, vreau să merg la castinguri”

Timp de doi ani, pentru Denis Hanganu ”acasă” însemna și platourile de filmare pentru serialul ”Clanul”. Dat fiind faptul că este personajul principal, el apare în toate episoadele, așa că zilele lui de filmare au fost mai numeroase față de ale celorlalte personaje. De aceea, despărțirea de echipă va fi una destul de tristă și crede că se vor vărsa și lacrimi la ultima secvență.

”Nu știu dacă la mine neapărat, pentru că eu sunt un tip destul de introvertit așa, indiferent cât aș vorbi, cât mi-ar plăcea să stăm să povestim, acasă, în spatele ușilor închise, sunt cu mine, îmi pun întrebări, retrospectiv, caut răspunsuri, dar cu siguranță e deja o atmosferă nostalgică, o simțim cu toții, e începutul sfârșitului practic, și atunci când va fi ultima secvență, cu siguranță ne vor năpădi tot felul de sentimente, amintiri. Va fi greu de gestionat toată chestia asta”, ne-a mărturisit amuzat actorul.

Citește și: Ce îl enervează pe Denis Hanganu la actorii români. A vorbit fără ocolișuri despre Carmen Tănase: ”Mi se pare un pic nedrept” VIDEO EXCLUSIV

Acest proiect a fost o onoare pentru el, cu atât mai mult cu cât a avut șansa să lucreze alături de actori pe care îi apreciază enorm, dar și-a revăzut și foști colegi de facultate.

”Au fost 400 de zile de filmare sau peste, în vreo 200 de locații. Am avut o echipă minunată și când zic echipă mă refer și la distrubuția de mare calibru formată din actori consacrați, dar și tineri talentați, excepționali, din teatru, de asta poate și succesul serialului. Pe lângă asta, oamenii, echipa tehnică, echipa de producție, echipa din Pro Tv, formată din cei mai buni profesioniști din domeniu, toți am tras la aceeași căruță, ne-au bătut inimile la unison și cred eu că am reușit să spargem bariere, să invingem tot felul de preconcepții vechi și să ridicăm ștacheta tot mai sus în ceea ce privește nivelul calității serialelor în România. Spun asta pentru că deja este un mic fenomen național, oamenii știu de serial, îl îndrăgesc, îl dau deja ca reper și prin industrie se vorbește foarte des despre noi și atunci cred că am făcut un pic de performanță. Cu toată modestia o spun”, ne-a mai spus intepretul lui Tudor Achim.

Denis Hanganu are o relație specială cu Șerban Pavlu, pe care îl consideră mentor

De departe, cel mai greu se desparte de Șerban Pavlu, cel alături de care a filmat și cele mai multe scene, dar și care îi este ca un mentor. În acești doi ani de filmări s-a creat o prietenie strânsă între ei și abia așteaptă să mai colaboreze.

”Cel mai dor, și nu este cu supărare față de nimeni, pentru că îmi sunt foarte dragi toți colegii, nu dezvălui, dar o să mai moară din personaje în sezonul 4, destul de multe, și mi se strânge inima, adică aș fi mers doar în ziua respectivă pe platoul de filmare, chiar dacă nu aș fi avut de filmat, doar ca să-l văd în ultima secvență, să-l aplaudăm cu toții pentru că îmi sunt foarte dragi și am fost o echipă foarte unită. Dar cred că cel mai dor îmi va fi de Șerban Pavlu. Pentru că eu, în toate condițiile, și am avut filmări cu celelalte personaje, Tudor Achim fiind protagonist, relaționează destul de mult cu celelalte personaje, mai ales în primele sezoane, după asta s-a cam pus totul pe bisericuțe, mă înțeleg bine cu toți, îmi sunt dragi, așa cum am spus. Dar atunci când am filmări cu Șerban, Tudor, respectiv Costoiu, suntem doar noi doi. În zilele alea ne distrăm, râdem, ne simțim bine. Este efectiv o plăcere să filmez alături de el. E ceva. Am simțit eu o chimie față de el”, ne-a explicat actorul.

Citește și: Denis Hanganu, despre cele mai grele scene pe care le-a avut de filmat în serialul Clanul. „Tot timpul am fost protectiv cu orice parteneră” VIDEO EXCLUSIV

Se pare că cei doi nu doar că au pasiunea comună pentru actorie, dar seamănă și fizic. Nu o zice neapărat el, ci lumea care a interacționat cu ei, chiar și unii dintre telespectatori.

”Poate că și semănăm. Multă lume mă aseamănă așa. Pare că sunt un Șerban Pavlu mai tânăr. Nu fac eu comparația asta, nu îndrăznesc să o fac. Dar din punct de vedere al tipologiei, al înălțimii, al aspectului fizic, de multe ori pare că sunt băiatul lui. Primeam întrebări de la oameni pe stradă dacă o să afle în sezonul patru că Tudor este, de fapt, băiatul lui Costoiu pentru că semănăm cumva. Îmi este foarte drag și simt că undeva pe acolo suntem niște tipologii asemănătoare. Îmi este foarte drag de el, îl iubesc, îl respect și cred că de el îmi va fi cel mai dor dintre toată lumea”, ne-a mai declarat Denis Hanganu.

Ce-i drept, și scenariul serialului a contribuit mult la apropierea dintre ei, căci relația din film s-a dus treptat, treptat și în viața reală.

”El este un mentor cumva pentru mine, e comisarul, Tudor e șef de promoție și a vrut cumva mereu să-l urmeze și, cine știe, poate în viitor o să se facă un serial unde Tudor va fi șeful poliției sau invers, va schimba partea și va fi mafie. Pentru că nu îmi este frică, aștept provocări din astea”.

Denis Hanganu refuză rar proiecte artistice

Deși regretă faptul că serialul ”Clanul” a ajuns la final, actorul știe că asta înseamnă noi începuturi. Până acum,Denis Hanganu s-a văzut nevoit să refuze proiecte, lucru care nu îi stă în caracter, însă după încheierea filmărilor va merge din nou la castinguri.

”Până acum am refuzat doar două filme, pentru că nu am putut și nu mi-a permis programul de aici, pentru că sunt chestii stricte, sunt chestii confidențiale ce țin de contract și atunci a mai trebuit să refuz roluri în lungmetraje, dar da, imediat din martie-aprilie, când terminăm filmările, vreau să merg la castinguri. Am primit tot felul de propuneri și abia aștept să fac. Poate să fie și seriale. Important este să fie. Urăsc oamenii ipocriți. Important este să fie roluri. Dar puteți să mă vedeți la teatru. Joc ”Scandal în Manhattan”. Este o comedie, o să vă țineți de burtă, atât de bună este. Mai am un spectacol istoric, printre puținele din România și din țară, despre mazilirea familiei Brâncoveanu de către Sultanul Ahmed al III-lea. Sunt sultanul și este un rol fabulos. Apoi, ”Exit” este un spectacol despre hărțuire, despre abuzul emoțional, abuzul fizic asupra femeilor, ceea ce este foarte trist pentru că, din păcate, la noi în România, statistica este destul de îngrijorătoare în ceea ce privește cazuistica asta și este o lecție pentru noi toți. Așadar, vă aștept la teatru. Orice spectacol ați alege, nu o să regretați”, a mai completat Denis Hanganu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *