Denis Hanganu explică ce se întâmplă cu daunele provocate în timpul filmărilor. ”Face parte din legile nescrise ale cinematografiei”. Detalii despre noul sezon al serialului Clanul VIDEO EXCLUSIV

Prin ce trec actorii pe platourile de filmare

Denis Hanganu a devenit repede unul dintre cei mai apreciați tineri actori din România, asta și datorită profesionalismului de care dă dovadă pe platourile de filmare, dar și a dorinței de a da mereu cea mai bună versiune a lui. Apreciat pentru scenele de luptă pe care le are în serialul ”Clanul”, actorul a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro detalii de culise despre cum se filmează astfel de scene și ce urmări au.

Denis Hanganu, detalii din culisele noului sezon al serialului Clanul

 

De când a început filmările pentru serialul ”Clanul”, Denis Hanganu a fost sub atenta supraveghere a regizorului Millo Simulov, care se asigura după fiecare scenă de luptă că actorul nu are nici măcar o accidentare minoră.

În sezonul 3, Millo nu a mai făcut parte din echipă, ci a ales să se ocupe de celălalt serial marca Pro Tv, ”Groapa”, însă s-a asigurat că ceilalți regizori îi vor duce obiceiul mai departe.

”Trebuie să-ți dau din casă și anume că Millo Simulov face parte și se ocupă de celălalt proiect și nu mai face parte din echipa asta. Pentru sezonul 3. Dar avem un alt regizor care i-a luat locul, pe numele lui Mihai Brătilă, foarte talentat, și alături de ceilalți din departamentul regie se ocupă ei de noi. Dar în sezonul 3 nu ne-a mai verificat nimeni de vânătăi, dar poate au încredere în noi și de asta. Au încredere în noi că facem treaba bine, că suntem profesioniști și că, mai ales eu, o spun din experiența personală, cred că am avut toate luptele de până acum, vreo 6-7 la număr, și cred că au căpătat ceva încredere. Având în vedere că nu s-a întâmplat niciun incident serios…”, ne-a povestit Denis Hanganu despre modul în care s-au desfășurat filmările la sezonul 3.

„E multă adrenalină acolo”

Asta nu înseamnă că filmările nu sunt presărate și de incidente mai puțin plăcute. Ne-o confirmă chiar Denis Hanganu, care ne oferă și câteva detalii din spatele a ceea ce se vede pe micul ecran. Cum ar fi, scena din ultimul episod al sezonului 2, în care Denis și Marian Olteanu au avut o secvență în care s-au luat, din nou, la bătaie.

”Nu s-a spart televizorul. A fost doar deranjat. Ca poziție el a fost deranjat. Nu mințim poporul cu televizorul. Nu am spart nimic. Cred că doar s-a întâmplat la Marian, e posibil ca în aceeași secvență să fi dat din greșeală cu un cot în ușă. E posibil să fi fost acolo o daună mică. Dar nu la televizor. Într-adevăr s-a deranjat puțin din poziția inițială, dar asta e. E multă adrenalină acolo și crede-mă că filmam într-un spațiu foarte mic, ceva de 1,5 m pe 1,5 metri. Coregrafia era la mai multe niveluri de bătaie: filmam sus, filmam pe pat. Pentru ce a implicat, câtă concentrare era acolo, că s-a deranjat televizorul ăla conta cel mai puțin”, a mai povestit amuzat Denis pentru EGO.ro, completând că în astfel de situații nu actorii sunt cei care suportă daunele, din punct de vedere financiar, ci totul este asigurat de echipa de producție.

”Din fericire pentru noi, cheltuielile asta or să revină producției. Asta e. Face parte din legile nescrise ale cinematografiei”.

Citește și Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

”În pauze nu au timp, încerci să repeți textul”

Ar putea evita cu ușurință toate aceste incidente dacă timpul ar fi în favorarea lor și ar putea repeta liniștiți coregrafiile de luptă sau alte cascadorii.

”Mi-ar plăcea să lucrăm două săptămâni la o coregrafie cu bătaie. Dar este o zi, hai să spunem așa două zile. În 24 de ore ai timp să o rememorezi astfel încât să o practici a doua zi. În pauze nu ai timp, încerci să repeți textul pentru următoarele secvențe, că sunt multișoare”, ne-a confirmat actorul.

Cei care au fost impresionați de dinamica acțiunii din sezoanele 1 și 2 ale serialul ”Clanul” vor avea parte de suprize plăcute, căci sezonul 3 se anunță a fi mult mai plin de astfel de scene, dar și multe răsturnări de situații.

”O să fie demențial. Cred eu. O să fie un real succes pentru că i-am obișnuit pe telespectatori cu nivelul ăsta, al calității cinematografice făcute cu bugetele astea, în timpul ăsta scurt. Încercăm să livrăm un produs foarte bun. Tocmai pentru că au fost foarte loiali nouă și că ne-au urmărit într-un număr atât de mare, am încredere că ne vor urmări la fel și în sezonul 3. Indiferent de zi de difuzare, oră, dată, alte proiecte care mai apar, sunt convins că publicul nostru este unul loial pentru că am fost foarte aproape de ei și tot timpul am încercat să fim sinceri, să dăm cât se poate de mult, să fim acolo în top. Cred că ei au observat treaba asta, de asta și vizibilitatea asta atât de mare la nivel național și dragul ăsta practic pentru serial, pentru Clanul”, a mai completat Denis Hanganu pentru EGO.ro.

Citește și La ce renunță Denis Hanganu de dragul meseriei sale: ”Pun producția într-o postură total nefericită” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *