Ce pățește Fuego de fiecare dată când merge la piață: “Nu trebuie să le spun ce vreau, au deja plasele pregătite” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Paul Surugiu despre cariera pe care și-a ales-o
Ce pățește Fuego de fiecare dată când merge la piață: “Nu trebuie să le spun ce vreau, au deja plasele pregătite” VIDEO EXCLUSIV

Este un artist atât de iubit și de apreciat, încât fanii lui deja îi știu gusturile, mai ales atunci când merge la piață. Doamnele de la care cumpără reacționează rapid atunci când îl văd pe Paul Surugiu la cumpărături. Ce pățește Fuego de fiecare dată când merge la piață? Cântărețul a povestit cu zâmbetul pe buze.

Fuego: “Dacă ajung acasă și stau două zile mă plictisesc și vreau să plec”

Paul Surugiu a povestit la Ego Life că se mai întâmplă uneori să stea câteva zile acasă și se plictisește foarte repede. Ar vrea să plece. Dar unde merge? În piață, acolo de unde își cumpără legume proaspete.

“Eu sunt un om care s-a dăruit publicului său prin arta lui. Eu nu văd viața mea fără scenă. Mi-am făcut in așa fusul orar încât dacă ajung acasă și stau două zile mă plictisesc și vreau să plec. Și plec până la piață in Băneasa, să cumpăr ridici și ceapă, că nu pot să stau acasă”, a spus Fuego la Ego Life.

Ce pățește Fuego de fiecare dată când merge la piață

La piață fanele artistului sunt deja pregătite ori de câte ori îl văd. Fuego nu trebuie să mai spună ce dorește deoarece doamnele din piață au deja pungile pregătite cu legume proaspete pentru artist. Celebrul cântăreț a mărturisit la Ego Life că are extrem de mulți prieteni peste tot în întreaga lume. Potrivit lui, i-ar trebui trei vieți ca să îi viziteze pe toți. Cu acest prilej, artistul a dezvăluit că deja face această meserie din plăcere, banii nu mai reprezintă un interes.

„Când mă duc la piață am doamnele mele care mă iubesc la piață și cărora nu trebuie sa le spun ce vreau, ridiche, ceapă, ele deja-s cu plasa pregătită. Și mai am produse tradiționale romanești pe care le iau tot de acolo ei sunt de la Jina, de lângă Sibiu și au produse naturale. Încercăm să mâncăm cât mai natural și mai puțin carne. Alegând să fac profesia aceasta am ales să rămân un om dedicate publicului meu. Nu știu dacă mai târziu voi regreta lucrul acesta, la bătrânețe.

Vreau să spun un lucru. Am foarte mulți prieteni, în toată lumea asta mare și în tot globul pământesc. Dacă ar fi după mine, să mă duc o săptămână doar la o familie care mă așteaptă pe mine în lumea asta mare aș putea să trăiesc trei vieți. Dar nu mai contează în momentul în care faci profesia aceasta nici măcar banii, o fac de plăcere”, a mai spus Fuego în discuția cu Dana Săvuică la Ego Life.

Artistul a mai dezvăluit că de 7 ani are un proiect prin care sprijină artiștii cu probleme de sănătate. Peste 650 de artiști au primit ajutor prin acest proiect.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.4 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *