Ce pățește Liviu Vârciu cu copiii lui de fiecare dată când face poze cu fanii: „Tati are foarte mulți prieteni, cunoaște pe toată lumea” VIDEO EXCLUSIV

Reacția fabuloasă

Liviu Vârciu este un tătic mândru, bucurându-se de trei copii, Anastasia și Liviu Matei, pe care îi are alături de partenera actuală, Anda Călin, dar și o fiică dintr-o relație anterioară, Carmina. Într-un interviu oferit pentru Ego.ro, acesta ne-a vorbit despre cum reacționează copiii săi atunci când lumea îl oprește pe stradă pentru a face o fotografie.

Liviu Vârciu, despre copiii săi și trupa L.A.

Liviu Vârciu ne-a mărturisit că mulți au încercat să cânte piesa „Ochii tăi”, însă fanii tot cu gândul la trupa L.A. au rămas. Starul își dorește să lanseze o piesă nouă pentru ca admiratorii care i-au rămas fideli să aibă parte de o bucurie, ținând cont că trupele vechi sunt, din nou, pe val:

“Au mai încercat mulți. Trupa L.A. a făcut piesa cu George Călin. Sunt convins că o să mai fac o piesă mai frumoasă ca “Ochii tăi” în viitor. Am zis că dacă tot au revenit piesele vechi, de ce să nu încercăm o piesă nouă? Dacă ne ajută Dumnezeu, la festivalul de la Vâlcea, unde o să fie cele mai mari trupe, o să lansăm și noi o piesă nouă, să vedem!”

“Am trăit și cu sticks-uri, suntem obișnuiți, dar pentru copii facem orice ca să fie bine!”

Liviu Vârciu a explicat că s-ar bucura enorm ca fiica lui cea mare, Carmina, să îi calce pe urme. Totuși, prezentatorul de televiziune a glumit, punctând că și-ar dori să se plimbe în timp ce tânăra face tot greul:

“Doamne ajută, m-aș bucura din suflet să vină după mine să facă ea tot greul, iar eu să aștept să îmi aducă banii: “Tata, cât ai luat azi? Perfect, jumătate mie, jumătate ție!”. M-aș bucura să facă ei și eu să stau să mă plimb. Dacă muncesc mult, o fac pentru ei. Mie îmi ajunge, am trăit și cu sticks-uri, suntem obișnuiți, dar pentru copii facem orice ca să fie bine!”

Citește și De ce nu se căsătoresc Liviu Vârciu și Anda Călin, deși sunt împreună de 6 ani. Motivul surprinzător: “De aceea nu ne punem de acord”

Cum și-a educat copiii și cum reacționează când face poze cu fanii

Artistul a explicat că micuții lui nu au fițe, chiar dacă el se bucură de succes. Totuși, la fel cum considera și fiica lui cea mare, Carmina, în trecut, Anastasia crede că Liviu Vârciu îi cunoaște pe toți fanii care se opresc și își doresc să facă o poză cu el:

“De fiecare dată, nu există! (n.r. pleacă de la filmări dacă au nevoie copiii de el) Cred că orice părinte face treaba aceasta, nu e ceva WOW, când auzi de copilul tău lași absolut tot! Prima fată, Carmina, a fost tot timpul echilibrată. Înainte, căci eram foarte cunoscut, întreba: “Tati, dar de ce fac oamenii poze cu tine?”. Nu era televizorul cum era acum! Am zis: “Tati, era prietenul meu!”. Am zis așa două, trei luni: “Cam mulți prieteni ai, tati! Și el e prietenul tău?”. Acum Anastasia, la fel, vorbea la școală: “Tati are foarte mulți prieteni, cunoaște pe toată lumea!”. Când se întoarce sau e un om străin pe lângă mine întreabă cu voce tare: “Tati, el nu e prietenul tău?”. S-au obișnuit, nu au fițe, figuri, așa i-am educat!”

Citește și Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, vrea să-i calce pe urme artistului. „Am proiecte mărețe, la care visez de mult timp”. Cum se înțeleg acum VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *