Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, vrea să-i calce pe urme artistului. „Am proiecte mărețe, la care visez de mult timp”. Cum se înțeleg acum VIDEO EXCLUSIV

"Mă bucur că este fericit"

Carmina, fiica pe care Liviu Vârciu o are dintr-o relație anterioară cu Ami Teiceanu, mai are puțin și termină facultatea, astfel că deja se gândește la anumite proiecte pe care își dorește să le dezvolte. Tânăra ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre relația pe care o are acum cu tatăl său, punctând că își dorește să îi ia locul atât pe micile ecrane, cât și pe scenă.

Carmina, detalii despre relația cu tatăl său, Liviu Vârciu

Carmina și tatăl ei, Liviu Vârciu, se înțeleg foarte bine, chiar dacă mai există și situații mai neplăcute, ca în orice familie. Tânăra, prezentă la Unica Party, ne-a mărturisit că a moștenit încăpățânarea de la prezentatorul de televiziune, însă nu poate să stea prea mult supărată pe acesta după o mică ceartă:

“Ne înțelegem foarte bine, chiar foarte bine. Mai sunt situații, dar ne înțelegem foarte bine. Da, m-am mutat aici, aici m-am așezat! (n.r. în București) Da. (n.r. s-au rezolvat problemele dintre ea și tatăl ei) Ziceam că nimeni nu are familia perfectă, nu cred că există, dar noi tindem să fim uniți, să fim familia  perfectă, chiar dacă uneori mai iese și cu ceartă. Trecem cu bine peste! Amândoi suntem destul de încăpățânați pentru că am moștenit chestia asta de la el, dar parcă nu putem să stăm certați. Nu putem să stăm supărați, îl simt că așa e și la el, suntem cumva conectați. Este valabil și în cazul mamei, nu putem să stăm supărate. Ne sunăm, se uită la mine cumva, mă uit la el cumva și am trecut peste.”

“Mă bucur pentru tata, mă bucur pentru că este fericit!”

De asemenea, Carmina se bucură pentru că tatăl său este fericit alături de Anda Călin, care i-a oferit prezentatorului de televiziune încă doi copii, Anastasia și Liviu Matei. Tânăra este fericită pentru că fratele și sora ei cresc într-o familie frumoasă:

“Bine, ne înțelegem bine. Mă bucur pentru tata, mă bucur că este fericit. Mă bucur pentru frații mei. Mă gândeam că dacă tata o să își refacă viața și o să aibă alți copii, fiind ceva complet normal, mi-am dorit ca aceștia să crească armonios, într-o familie frumoasă. Da. (n.r. stă în apartamentul ei) Da, ne înțelegem. (n.r. cu Anda Călin)”

Citește și De ce nu se căsătoresc Liviu Vârciu și Anda Călin, deși sunt împreună de 6 ani. Motivul surprinzător: “De aceea nu ne punem de acord”

Vrea să calce pe urmele tatălui său

Carmina Vârciu o să înceapă, din toamnă, al treilea an de facultate, astfel că a mai rămas puțin timp până când o să își construiască o carieră. Tânăra își dorește să meargă pe urmele tatălui său, având în minte numeroase proiecte în care vrea să se implice:

“Al treilea, în ultimul an la facultate. Trece timpul, îmbătrânesc. Este OK și cu facultatea, mai am puțin și o termin. Preiau eu ștafeta! Pot să zic că s-ar putea să continui afacerea familiei. Am destul de multe proiecte mărețe, la care visez de mult timp. Abia aștept să le dau culoare, să le conturez ca să prindă viață. Doamne ajută, ce pot să zic mai mult?”

Citește și Cine este iubitul fiicei lui Liviu Vârciu. Sunt împreună de 3 ani

Părinții o susțin, indiferent de ce își dorește să facă

Carmina ne-a mărturisit că mama, Ami Teiceanu, și tatăl său, Liviu Vârciu, o susțin, indiferent de domeniul ales. Totuși, tânăra a fost atentă la ce face încă de la o vârstă fragedă, ținând cont că Liviu Vârciu este extrem de cunoscut. Ea a punctat ce sfat i-a dat prezentatorul TV în momentul în care a aflat că dorește să îi calce pe urme, atât pe scenă, cât și pe micile ecrane:

“Orice aș fi făcut sau ales în viața asta să fiu, au fost foarte toleranți și înțelegători, atât el, cât și mama. Dacă voiam să fiu medic veterinar, eram medic veterinar. Au fost super OK și super înțelegători, m-au susținut și m-au ajutat să mă formez ca om ca să pot să ajung acolo unde îmi propun. Toată viața am fost atentă ce și cum, dar nu am avut un mare stres pentru că tot timpul am fost la locul meu, pot să număr pe degete a câta oară este când ies în oraș, am fost foarte cuminte, stăteam în casă și cam atât. Mi-a spus: “Orice domeniu este greu, dar, dacă îți place, nu o să mai fie atât de greu!”. Da. (n.r. vrea să îi ia locul pe scenă lui Liviu Vârciu)”

Citește și Câți bani câștigă Alexia, fiica Andreei Esca, pentru participarea la America Express 2024. E cea mai bine plătită vedetă din acest sezon

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *