Ce pensie are Corina Chiriac după 50 de ani de carieră. Îndrăgita artistă se descurcă foarte greu cu banii de la stat

Vezi ce pensie are Corina Chiriac după 50 de ani de carieră!

Corina Chiriac este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste de muzică ușoară de la noi din țară. De-a lungul timpului, artista a cântat pe marile scene ale României și a fost apreciată pentru talentul său de milioane de persoane. După 50 de ani de carieră, însă, fiica regretatului compozitor Mircea Chiriac primește o pensie rusinoasă de la stat. Iată câți bani încasează lunar!

Câți bani încasează lunar de la stat Corina Chiriac

Corina Chiriac nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. Anul acesta, pe data de 26 octombrie, artista a împlinit onorabila vârstă de 74 de ani, dintre care 50 i-a dedicat scenei.

De-a lungul timpului, Corina Chiriac și-a construit un nume și a devenit o adevărată emblemă în lumea muzicii ușoare românești, dar cu toate astea pensia pe care o încasează de la stat este una rușinoasă.

În cadrul unui interviu acordat recent, solista a mărturisit că abia face față cheltuielilor. Totodată, ea a precizat că acum regretă că a scos CD-uri cu banii proprii.

“Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie…

Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.”, a declarat artista pentru Formula AS.

Ce sfaturi are pentru tinerii din ziua de azi

Marea artistă a oferit și câteva sfaturi tinerilor. Aceasta le-a transmis să studieze. Totodată, Corina Chiriac îi îndeamnă pe tineri să fie empatici, să-și ajute semenii și să rămână pozitivi indiferent de provocările care le apar în cale.

”Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţuirea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dragii mei!

Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a mai declarat artista pentru sursa menționată.

Citește și Imagini de colecție cu Corina Chiriac. Cum arată una dintre cele mai frumoase femei din România în tinerețe: “Eu am vrut să fiu independentă, cu propria carieră”!

Cu ce își ocupă timpul liber Corina Chiriac

De când a ieşit la pensie, Corina Chiriac şi-a dedicat timpul liber pasiunii pentru citit. “Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creează plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lucruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pisicile şi porumbeii din cartier.

Acest lucru face parte din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua într-un mod benefic. Însă, cele mai importante sunt preocupările intelectuale: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a mai spus artista.

Citește și Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac, când a locuit în America: “Am scrisori de recomandare extrem de bune de la foștii mei șefi”. Nu are legătură cu muzica!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *