Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac, când a locuit în America: “Am scrisori de recomandare extrem de bune de la foștii mei șefi”. Nu are legătură cu muzica

De ce nu a vrut să se stabilească acolo
Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac, când a locuit în America: “Am scrisori de recomandare extrem de bune de la foștii mei șefi”. Nu are legătură cu muzica

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, s-a mutat în 1988 în Statele Unite. A locuit acolo vreme de cinci ani. Chiar dacă are amintiri frumoase de acolo, vedeta spune că nu se vede îmbătrânind pest Ocean. Cu ce s-a ocupat Corina Chiriac în America?

Cum a fost viața Corinei Chiriac în America. De ce a refuzat să se stabilească definitiv acolo

Corina Chiriac a cunoscut succesul în perioada adolescenței și a călătorit mult datorită carierei sale. La vârsta de 38 de ani a decis să se mute în America. A stat acolo timp de cinci ani. Ulterior a locuit 7 luni în Argentina, 11 ani în Germania și 8 luni în Italia. Acum, celebra interpretă a vorbit despre perioada în care a locuit în California, SUA. Mărturisește că are amintiri foarte frumoase, dar nu s-ar fi mutat acolo definitiv, unde avea statutul de „emigrant”.

„Faptul că un om e liber să plece și să se și întoarcă e un privilegiu de care generația noastră nu se putea bucura înainte de 1989. Așa că eu am putut profita de această libertate. Și în momentul în care m-am întors după aproape cinci ani de stat pe acolo, mi-am pus problema cam unde cred eu că vreau să îmbătrânesc. Și probabil cel mai plăcut loc de a îmbătrâni este acasă. Ar trebui date prea multe explicații, pentru a fi clar răspunsul. Eu nu am confundat niciodată existența mea de persoană pe acest pământ cu faptul că sunt artistă. În momentul în care le combini și le complici, lucrurile se derutează. Întotdeauana am avut o existență a mea, de cetățean al planetei, al lumii. În America eu nu am fost artistă, ci un funcționar public. Lucru de care sunt foarte mândră, pentru simplu motiv că mi-am demonstrat faptul că nu depind de a fi Corina Chiriac pentru a-mi câștiga pâinea. E colosal de important”, a spus Corina Chiriac pentru fanatik.ro.

Ce a făcut Corina Chiriac timp de 5 ani în SUA: „A fost extrem de interesantă experiența”

În perioada celor cinci ani în care a locuit în SUA, Corina Chiriac a lucrat ca agent imobiliar. În timpul liber cânta la restaurantele cu specific românesc din California.

„Am învățat o meserie nouă, am scrisori de recomandare extrem de bune de la foștii mei șefi, patroni. Au aflat foarte târziu că eu aveam o carieră artistică în Europa. Eram agent imobiliar și nu avea nicio legătură. Dar având experiența scenei și a lumii, sigur că eram foarte potrivită pentru a prezenta un apartament și a convinge un potențial cumpărător sau viitor locatar să ocupe un apartament în acel imobil și nu alături. Pentru că e mai bine la noi. A fost extrem de interesantă experiența”, a mai spus Corina Chiriac.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cât costă un kilogram de roșii românești la periferia Capitalei. De unde le poți cumpăra...
Care este poziția ideală de dormit în cuplu. Vei avea parte de armonie și romantism
Fata lui este model! Cum arată Andriana, fiica lui Elias Charalambous, antrenorul FCSB: Tânăra e...
Mihalcea nu rămâne fără contract după plecarea de la Buzău! Alexa l-a dat de gol:...
ȘOC! Vedeta care se zbate între viață și moarte. E în COMĂ după ce soțul...
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a...
De ce s-a prefăcut un bărbat că este mort timp de un an. Metoda ciudată...
Mădălin Ionescu rupe tăcerea după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cel mai...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny...
Crima din sectorul 4. Cum a fost ucisă, de fapt, fetița. Tot ce se știe...
6 zodii sunt supuse mâine la luarea unor decizii care le poate schimba viața într-un...
Zodiile avertizate! Cine trebuie să fie foarte atent mâine!
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *