Cum arată Corina Chiriac, la 72 de ani. Apariție de senzație în public. A atras toate privirile

Ce mesaj le-a transmis Corina Chiriac fanilor săi
Cum arată Corina Chiriac, la 72 de ani. Apariție de senzație în public. A atras toate privirile

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, acceptă din ce în ce mai rar să iasă în public. Celebra artistă se odihnește și se bucură de liniște în propria casă, după mai bine de 50 de ani de muncă. Recent însă a participat la un eveniment, acolo unde a atras toate privirile. Vezi cum arată Corina Chiriac la 72 de ani.

Cum arată Corina Chiriac, la 72 de ani. Ce eforturi face pentru a-și menține silueta

Corina Chiriac a avut tot timpul grijă de silueta sa. În urmă cu patru ani a ținut un regim disociat recomandat de nutriționist și a slăbit nu mai puțin de 35 de kilograme.

„Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras și astfel, între două filmări sau drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a povestit artista atunci.

Corina Chiriac, apariție de senzație! “A fost o seară de neuitat”

Corina Chiriac a participat zilele trecute la un eveniment, acolo unde a făcut câteva fotografii. Le-a postat pe rețelele de socializare, iar fanii ei s-au bucurat să o vadă din nou în public, cu zâmbetul pe buze. Îmbrăcată într-o rochie lungă, cu părul aranjat și un machiaj natural, artista a mers pe covorul roșu și i-a salutat pe oamenii prezenți la eveniment.

“Va mulțumesc dragilor pentru invitație! A fost o seară de neuitat!! Să ne revedem sănătoși cu toții!”, a scris Corina Chiriac pe rețelele de socializare.

Oamenii i-au scris imediat o mulțime de mesaje. Cu toții s-au bucurat să o revadă în centrul atenției. De asemenea, aceștia i-au scris complimente pentru felul în care arată.

Cum arată Corina Chiriac, la 72 de ani
Cum arată Corina Chiriac

Corina Chiriac, despre faptul că stă mai mult singură

Corina Chiriac a dezvăluit recent că se simte foarte bine atunci când este singură. Artista își găsește mereu preocupări, astfel că nu se plictisește niciodată.

„Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a declarat artista în podcastul lui Damian Drăghici.

Corina Chiriac locuiește în prezent singură. Celebra artistă a divorțat la vârsta de 48 de ani, iar atunci a decis să nu se mai căsătorească.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.