Secretul siluetei Adelei Popescu. Ce i s-a întâmplat când a încercat să țină regim: “M-am oprit”

Adela Popescu nu poate să țină dietă
Secretul siluetei Adelei Popescu. Ce i s-a întâmplat când a încercat să țină regim: “M-am oprit”

Adela Popescu a născut de trei ori și de fiecare dată și-a recăpătat rapid silueta. Acum vedeta dezvăluie care este secretul ei, dar și ce i s-a întâmplat atunci când a încercat să țină regim pentru a slăbi.

Secretul siluetei Adelei Popescu. Nu a putut să țină regim

Adela Popescu și-a revenit rapid după cea de-a treia naștere, însă fără vreo dietă. Cunoscuta prezentatoare TV dezvăluie că nu a putut ține regim deoarece îi scădea cantitatea de lapte, iar ea încă îl alăptează pe cel mai mic membru al familiei.

„Nu prea am avut cum să țin regim, pentru că încă alăptez. Și, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Așa că m-am oprit. Reușesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a declarat Adela Popescu pentru viva.ro.

Ce spune Adela Popescu despre perioada în care nu era tocmai mulțumită cu felul în care arăta: “Vedeam burta, colăceii”

Adela Popescu mărturisește că a avut și perioadă când nu era tocmai mulțumită cu felul în care arată. Atunci însă, spune ea, Radu a avut un rol foarte important. Soțul ei o făcea să se simtă foarte frumoasă chiar și atunci când ea avea o perioadă mai proastă.

„Evident că mă uitam în oglindă și vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simțit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Și asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, a mărturisit Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat pentru câteva luni în Republica Dominicană

Întreaga familie a Adelei Popescu s-a mutat în Republica Dominicană.  Prezentatoarea filmează pentru emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Postul de televiziune a închiriat o casă ce ar valora 500 000 de euro. De asemenea, Adela Popescu are la dispoziție o bonă pentru copii, asistenți, dar și o persoană care să îi facă toate cumpărăturile.

Emisiunea de tip reality show începe pe 4 septembrie de la ora 20:00 și se anunță un real succes deoarece reunește unele dintre cele mai celebre nume: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.