Ce pensie are Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de muncă. Suma pe care a ajuns să o încaseze la 67 de ani

Mărturisirea făcută de artistă
Ce pensie are Maria Dragomiroiu, după 40 de ani de muncă. Suma pe care a ajuns să o încaseze la 67 de ani

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, a dezvăluit recent ce pensie are, după 40 de ani de muncă. Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat ce sumă încasează celebra artistă lună de lună de la statul român.

Ce pensie are Maria Dragomiroiu

La cei 67 de ani ai săi, Maria Dragomiroiu continuă să bucure inimile fanilor cu melodiile sale. La fel ca în tinerețe, artista umple și acum sălile de spectacole, fiind considerată de mulți una dintre cele mai bune voci feminine de muzică populară.

Într-un interviu mai vechi, Maria Dragomiroiu a vorbit despre pensia pe care o primește după 40 de ani în care și-a bucurat publicul la fiecare eveniment pe care l-a susținut. Artista a mărturisit că primește o pensie de 1.200 de lei, sumă care nu era suficientă pentru a se putea întreține.

„Eu am ieşit la pensie şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, în urmă cu mai mult timp, potrivit Wowbiz.

Pensia pe care o primește Maria Dragomiroiu

Între timp, pensia interpretei s-a mărit și a ajuns la peste 2.000 de lei. Însă tot este puțin pentru un artist, afirmă celebra cântăreață de muzică populară.

„De la discuțiile cu pensia, m-a și înjurat lumea pe Facebook. Îi rog frumos să nu mă mai înjure, că am trecut și eu de două mii de lei. Și cu indemnizația am făcut vreo 2.700 de lei. Dar un artist nu trăiește din asta. Eu și acum plătesc impozite și poate mulți dintre dumneavoastră primiți pensie”, a mărturisit Maria Dragomiroiu, într-o emisiune TV.

Subiectul a fost intens dezbătut și pre rețelele de socializare. Mulți dintre cei implicați în discuție s-au arătat deranjați de declarațiile artistei și au criticat-o aspru.

„Îi dau eu un sfert din pensie, iar ea să-mi dea un sfert din cântări, reclame și alte contracte. RUȘINE! / Dar de avere de ce nu spune? De ce nu spune și cât a încasat la negru? / Nici nu-i scoate de pe card la cât câștigă. Nu o mai plângeți că are pensie mică. / Și? Nu îți ajung? Cântăreții se vaită tot timpul, dar după moartea lor se bat rudele pe averile lor/ Sunt persoane care tot după 40 de ani de muncă au pensia și mai mică/” , sunt doar o parte din comentariile pe care Maria Dragomiroiu le-a primit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *