Ce pensie are Monica Tatoiu, la 66 de ani. Încasează lunar o sumă fabuloasă

Monica Tatoiu a dezvăluit ce pensie primește de la statul român
Ce pensie are Monica Tatoiu, la 66 de ani. Încasează lunar o sumă fabuloasă

Ce pensie are Monica Tatoiu, la 66 de ani. Invitată deseori la emisiuni televizate, Monica Tatoiu este mereu o prezență vivace. Femeia de afaceri nu ezită să își spună sincer părerea despre diversele subiecte abordate în timpul emisiunilor, chiar dacă de multe ori punctul ei de vedere ajunge să deranjeze. Ea vorbit direct inclusiv despre pensia pe care o primește de la statul român.

Ce pensie are Monica Tatoiu, la 66 de ani. Încasează lunar o sumă fabuloasă

Monica Tatoiu duce o viață lipsită de griji. Timp de 14 ani, ea a condus una dintre cele mai importante companii de cosmetice din România (în perioada 1996-2008). La bază, Monica Tatoiu este profesor de maematică, având și un doctorat obținut la Universitatea din Iași în 1990.

Născută într-o familie înstărită, ea a început să muncească de la vârsta de 16 ani. Încă de la început a avut un salariu consistent. Ea a dezvăluit pe Facebook: „Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”.

Pensia pe care o primește Monica Tatoiu de la statul român este una la care cei mai mulți români doar visează.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit revistei Viva.

Ea a explicat în trecut cum a ajuns să beneficieze de un asemenea venit după retragerea din câmpul muncii.

”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a declara Monica Tatoiu într-un interviu acordat anul trecut.

Ce plănuiește să facă Monica Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe

Fosta femeie de afaceri este îngrijorată de facturile uriașe pe care le-ar putea primi la iarnă. Iar pentru a scăpa de povara lor a pus la cale un plan bine stabilit. Ea a dezvăluit că va pleca din România pentru următoarele luni și va locui în țări unde temperaturile depășesc 30 de grade Celsius.

Monica Tatoiu spune că această metodă este aplicată cu succes de cetățenii mai multor state din Uniunea Europeană și chiar dacă la o primă vedere pare destul de scump să locuiești atât timp în destinații exotice, în realitate costurile cu chiria ar ajunge la doar câteva sute de euro pe lună.

„Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie. Foarte mulți englezi, spanioli, francezi închid casele, lasă temperatura doar să nu înghețe țevile, își iau animalele de companie și pleacă.

În Reunion am întâlnit pensionari de la Paris care stăteau trei luni și se întorceau abia în martie. Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării în Reunion de două camere te duce la 500-600 de euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București. Eu am șase pisici, iguana, dar va rămâne prietena mea, care stă sus la etaj, și va avea ea grijă”, a declarat recent Monica Tatoiu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.6 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *