Ce pensie încasează Monica Tatoiu, la 67 de ani: Incredibil ce salariu avea: “Nu o să pot mânca toți banii pe care i-am plătit până mor!”

Monica Tatoiu, dezvăluiri uluitoare despre pensia ei și salariul pe care îl primea de la compania de cosmetice.
Ce pensie încasează Monica Tatoiu, la 67 de ani: Incredibil ce salariu avea: “Nu o să pot mânca toți banii pe care i-am plătit până mor!”

Monica Tatoiu a vorbit deschis despre veniturile sale și a făcut dezvăluiri uluitoare. Invitată recent în cadrul unui podcast, femeia de afaceri a mărturisit ce pensie primește acum de la statul român și ce salariu uriaș încasa pe vremea când se afla în activitate.

Ce pensie încasează Monica Tatoiu, la 67 de ani

În vârstă de 67 de ani, Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute și de succes femei de afaceri din România. Vedeta a reușit să își construiască o carieră impresionantă în domeniul business-ului. În perioada 1995 -2009 s-a aflat la cârma companiei Oriflame, pe care a reușit să o ducă până la valoarea de 33 de milioane de euro.

Citește și: Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani. Ce obișnuiește să consume la prânz: “Nu m-am îngrășat deloc”

Înainte de a se implica în afaceri, Monica Tatoiu a profesat timp de 15 ani ca dascăl. Ea a fost profesor de matemetică, având inclusiv un doctorat în domeniu, absolvit în 1990 la Universitatea din Iași.

Vedeta și-a asigurat astfel o bătrânețe liniștită. De pe urma activităților sale, aceasta primește o pensie uriașă. Monica Tatoiu încasează lună de lună nu mai puțin de 21.000 de lei (4.000 de euro).

Cu toate acestea, ea a mărturisit că a făcut o uriașă greșeală plătind contribuțiile pentru pensie și asigurări de sănătate cât timp a fost în activitate, întrucât de respectivele sume nu va beneficia niciodată în totalitate.

În cadrul podcastului găzduit de jurnalistul Viorel Grigoroiu, femeia de afaceri a dezvăluit că încasa un salariu colosal din partea companiei de beauty pe care a condus-o timp de mai bine de un deceniu.

Citește și: Ce ține Monica Tatoiu în palatul său cu 9 dormitoare. Nu o să-ți vină să crezi, imaginile spun totul: „Nu le aruncați”

”Am fost cea mai mare tâmpită că am plătit, cum spunea legea, la pensie și la Casa de Sănătate. Idioată! N-o să pot mânca toți banii pe care i-am plătit până mor. Am fost o proastă.

21.000 de lei am (pensie n.r.). 4.000 de euro, da. Știi cât am plătit? Știi câ era salariul meu brut? Vreo 30.000 de euro. Îți dai seama ce profit le-am făcut, dacă m-au plătit cu banii ăia?”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce avere are Monica Tatoiu

Femeia de afaceri are o casă uriașă de 633 mp și un teren de 2.590 mp. Pe lângă pensia de aproximativ 4.000 de euro pe care o încasează lună de lună, Monica Tatoiu deține și acțiuni la compania de cosmetice cu sediul la Stockholm.

Citește și: Ce animal exotic ține Monica Tatoiu în curtea ei. Pe mulți îi vor surprinde alegerea ei

În total, averea vedetei este estimată la aproximativ 7,5 milioane de euro.

”Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur.

Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, așa cum se spune”, povestea Monica Tatoiu într-un alt podcast.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *