Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani. Ce obișnuiește să consume la prânz: “Nu m-am îngrășat deloc”

Află și tu secretul siluetei sale.
Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani. Ce obișnuiește să consume la prânz: “Nu m-am îngrășat deloc”

Monica Tatoiu se află într-o formă de invidiat, prezentând o siluetă admirabilă, și totuși, ea nu s-a abținut de la a-și satisface micile plăceri culinare pe parcursul întregii veri. A reușit să se bucure de mâncăruri după poftă inimii, chiar și în timpul vacanțelor, și surprinzător, nu a câștigat niciun kilogram în plus. Cu siguranță și tu dorești să afli care este secretul ei, iar noi ți-l vom dezvălui.

Cum se menține în formă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai recunoscute femei din România, remarcându-se în lumea afacerilor, care, în general, este dominată de bărbați. Cu o personalitate nonconformistă și excentrică, Monica Tatoiu pare să nu aibă subiecte tabu.

Această afaceristă este cunoscută pentru sinceritatea și deschiderea ei, fiind gata să ofere radiografii ale societății sau să împărtășească detalii din diverse etape ale vieții sale.

Invitată la podcastul condus de Geanina Iacob, Monica Tatoiu a discutat despre alimentație și a dezvăluit regulile pe care le respectă pentru a-și menține silueta impecabilă.

Cum se menține Monica Tatoiu în formă, la 67 de ani

Citește și: Ce ține Monica Tatoiu în palatul său cu 9 dormitoare. Nu o să-ți vină să crezi, imaginile spun totul: „Nu le aruncați”

„Eu nu mănânc mâncare gătită neapărat, de exemplu ieri am mâncat varză la cuptor călită, fără carne și cu niște pâine nedospită. La prânz beau șampanie românească. Zarea, mi-a zis un domn care îmi aduce băutura. ”Doamnă, vă aduc mai mult dvs decât aduc la barul de la colț”.

Bărbatul meu nu bea deloc alcool. Eu nu beau tărie, șampanie sau vin roșu.

Trebuie să mănânci diferențiat, eu nu mănânc trei mese. Ieri am mâncat varza aia și seara puțină brânză cu două feliuțe de pâine la cuptor”, a explicat Monica Tatoiu.

Vezi și: Planta superbă pe care o are Monica Tatoiu în grădina sa: “Este excelentă, alungă țânțarii”. Are acasă un adevărat colț de rai

Ce dietă a ținut afacerista

Invitată în podcastul Geaninei Iacob, Monica Tatoiu a dezvăluit că a urmat o cură bazată pe consumul de struguri în ultima perioadă. Ceea ce este remarcabil este faptul că a reușit să își mențină greutatea constantă, inclusiv în timpul vacanței, când a optat pentru o singură masă pe zi, și aceasta în timpul serii.

„Acum țin cură de struguri, eu de exemplu am stat două luni în vacanță și am mâncat doar seară, nu m-am îngrășat deloc. De aseară nu am mai mâncat nimic.”

Te poate interesa și: Monica Tatoiu dezvăluie secretul căsniciei sale. Ea și soțul ei, Victor, sunt împreună de 39 de ani: “Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu” VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu se bucură de micile plăceri ale vieții

Cu toate că își savurează aproape zilnic o cupă de șampanie sau un pahar de vin roșu, Monica Tatoiu face o excepție în zilele în care merge la biserică, când este invitată la emisiuni sau când știe că va trebui să se urce la volanul mașinii.

„Încă ceva, când întru în biserică nu beau deloc. Șampania îmi dă o stare bună. Eu scriu, eu nu pot să scriu fără să fumez și fără să beau. Niciodată nu bei când te duci la o emisiune, nu te urci la volan, adică..te faci te râs. Fumez un pachet de țigări pe zi”, a mai adăugat Monica Tatoiu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *