Monica Tatoiu dezvăluie secretul căsniciei sale. Ea și soțul ei, Victor, sunt împreună de 39 de ani: “Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu” VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu a trecut prin trei căsnicii

Monica Tatoiu și soțul său, Victor, sunt împreună de 39 de ani. Totuși, înainte de acest mariaj, vedeta a trecut prin două căsnicii, una care a durat 3 luni și alta care a ținut 2 ani. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a oferit detalii despre relația pe care o are alături de partenerul său, explicând ce sfat i-a dat fiului său atunci când vine vorba despre viața amoroasă.

Monica Tatoiu: “La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești că nu te mai ia nimeni!”

Monica Tatoiu a trecut prin trei căsnicii, ultima fiind cu noroc și rămânând alături de partenerul său timp de 39 de ani. Aceasta ne-a explicat că nu mai trebuie ca un mariaj să aibă loc la o vârstă fragedă, așa cum era în trecut, lucru pe care i l-a spus și fiului său:

“E a treia, e foarte lungă. Prima a fost 3 luni, a doua 2 ani și asta 39. Îți vine mintea la cap la bătrânețe! Trebuie să încerci. Sfatul meu este următorul, ce i-am zis și fiului meu: “Puiule, crește speranța de viață cu atâtea medicamente! Nu te căsători ca pe vremea bunicii mele, când te căsătoreai la 18 ani, că la 20 de ani erai deja trecută!”. La 30 de ani îmi spunea tata: “Trebuie să te căsătorești că nu te mai ia nimeni!”. Acum e la 40 de ani, dacă te căsătorești atunci poți să faci un copil la 42. Și atunci, poți să stai 20, 30 de ani cu cineva, că nu te căsătorești ca să divorțezi. E super! Eu am 39 de ani, vreau să îl omor de dimineața până seara, e ceva de groază!”

Care este secretul căsniciei care durează de 39 de ani: “Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu!”

Monica Tatoiu ne-a mărturisit că, ajunsă la vârsta de aproape 67 de ani, consideră că prietenia este cea mai importantă în căsnicia ei. Vedeta a explicat că partenerul său o sprijină în orice moment, mai ales atunci când intervin problemele, iar micile bucurii și plăceri se găsesc în vacanțele pe care le are alături de acesta:

“Nu iubirea, prietenia. La voi este cu fluturi în stomac, la 60 și ceva de ani este așa: “Unde plecăm? Plecăm în excursie? Ai luat bilet? Ai luat un preț bun? Îți iau două perechi de lenjerie intimă sau 7?”. E super! La 67 de ani suntem prieteni. Când știu că am o problemă, îl sun. Eu sunt bastonul lui, el e bastonul meu. La 27 era altceva.”

Citește și Cum a prins-o mama pe Monica Tatoiu, la 14 ani: „Am mâncat bătaie”. Momentul a marcat-o ani buni VIDEO EXCLUSIV

Nu regretă celelalte căsnicii

De asemenea, Monica Tatoiu ne-a explicat că nu are regrete, nici măcar când vine vorba despre celelalte căsnicii pe care le-a avut înainte de a rămâne alături de partenerul său din prezent. Vedeta se bucură de faptul că a trăit aceste experiențe, căci a învățat foarte multe lucruri:

“Cele două chestii au fost experiențe, altfel nu știam o grămadă de lucruri. Nu îmi pare rău! Sunt ceea ce sunt și nimic din ceea ce este omenesc nu îmi este străin.”

Citește și Porecla rușinoasă pe care o avea Monica Tatoiu, când era în liceu: „Pentru că eram băiețoasă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *