Porecla rușinoasă pe care o avea Monica Tatoiu, când era în liceu: „Pentru că eram băiețoasă” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce a trecut în perioada adolescenței
Porecla rușinoasă pe care o avea Monica Tatoiu, când era în liceu: „Pentru că eram băiețoasă” VIDEO EXCLUSIV

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri din România, care o bună perioadă a condus o companie de cosmetice. Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, Monica Tatoiu și-a spus povestea, dezvăluind detalii neașteptate din adolescența sa.

Monica Tatoiu, despre porecla pe care o avea în perioada liceului

Monica Tatoiu mărturisește că în copilărie și adolescență nu era deloc feminină, ci băiețoasă. Îi plăcea să stea printre băieți, să lovească, să joace baschet. Abia după vârsta de 18 ani a descoperit feminitatea.

„Știți cum îmi spuneau mie în liceu? În liceu îmi ziceau purtătoare ilegală de sex pentru ca eram băiețoasă. Apropo de vulnerabilități. Eram băiețoasă pentru că tata când m-am născut i-a zis lu’ mama: „Uite ce urâtă e! Și e și fată!” (…) Mi-a zis mama. N-am fost feminină niciodată, îmi plăcea să stau cu băieții, niciodată nu m-au perceput, până pe la vreo 18 ani, ca și când aș fi feminină.

Eu eram cu matematica, cu luat la bătaie, am jucat și baschet (…) eu cu feminitatea mai încet. Nu sunt nici mămoasă. Fiu-meu poate să vă spună. Am simțit că nu pot să intru în competiție cu alea de 16 ani aveau sâni, eu n-am avut… purtătoare ilegală de sex. Și atunci am găsit o altă formă de exprimare care sa compenseze defectele mele naturale”, a povestit Monica Tatoiu la Ego Life.

Vezi și – Secretul Monicăi Tatoiu pentru a scăpa de facturile uriașe. Le-a dezvăluit tuturor metoda sa: “Foarte mulți englezi, spanioli, francezi fac asta”

Monica Tatoiu are 67 de ani și este o prezență constantă în diferite emisiuni TV. Ea este la bază doctor în matematică la Unversitatea din Iași, cu doctorat obținut în anul 1990. Timp de 14 ani a condus o companie de cosmetice foarte cunoscută, iar în 2015 a decis să se pensioneze. Ea se numără printre românii care trăiesc „pe picior mare”. Astfel, are o pensie de 12 000 de lei, după mulți ani a încasat salariu de peste 10 000 de euro.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, spunea Monica Tatoiu la câțiva ani de când se pensionase.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare luni, de la ora 21:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.9 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *