Ce plan ambițios au frații Andra și Răzvan Gogan până la finalul anului 2023. Surpriza pregătită fanilor: “Își doresc cu adevărat” VIDEO EXCLUSIV

Cum îl convinge pe fratele său să își ia permisul

Andra și Răzvan Gogan se află în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, când s-au hotărât să se implice în mediul online. Astfel, tânăra își dorește să îi facă o surpriză fratelui său, anume să îi cumpere o mașină, după cum a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, după ce acesta își va lua permisul.

Andra Gogan: “Ne propunem să avem și mașină, dar și permis!”

Andra și Răzvan Gogan își propun ca, până la finalul anului, să aibă atât mașină, cât și permis. Influencerița a punctat că vor să se bucure de o Tesla, pe care o să o cumpere din fondurile comune, căci aceasta reușește să facă bani alături de fratele său:

“O să îi iau mașină fratelui meu când o să își ia permisul. Eu și el nu avem încă permisul de conducere, dar lucrăm la asta! Când ne facem puțin timp, până la finalul anului, ne propunem să avem și mașină, dar și permis! O Tesla, probabil, exact cum i-am luat tatălui nostru. Să ne fie pe plac, să fie cu alb în interior, piele, tot ce trebuie! Amândoi (n.r. – o să o plătească). Oricum, amândoi facem bani, suntem o echipă! Probabil tot în echipă o să plătim mașina, așa o să o și împărțim!”

Cum își împart banii

Mai mult, artista a explicat că bugetul său este la comun cu cel al fratelui ei, Răzvan Gogan. Când vine vorba despre partea financiară, tânăra a mărturisit că este destul de atentă:

“Avem finanțele la comun. Când mai avem nevoie de bani, dacă unul a rămas fără, ne dăm unul celuilalt. Asta o perioadă, până o să ajungem să avem soț, soție. Familia mea, dar și Răzvan e mai atent la bani. Eu, pur și simplu, nu consum atât de mult pentru că nu îmi doresc atât de multe! Sunt destul de atent, dar nu pot să zic că îmi fac calcule pe hârtie. Nu îmi cumpăr atât de multă tehnologie! La cumpărături merg o dată pe lună și îmi iau multe haine, dar doar o dată pe lună! Îmi iau de o sumă destul de măricică, dar le iau pe toate ca să nu pierd timp, să merg să îmi cumpăr în fiecare zi câte un produs.”

Ce surpriză vrea să le facă fanilor

Ținând cont că este pasionată de modă și propune ținute inedite, Andra Gogan se gândește ca, în viitor, să le ofere fanilor din hainele sale. Totuși, aceștia trebuie să demonstreze că o apreciază cu adevărat:

“Vreau acum să fac un merch în stilul meu. Nu neapărat cu brand-ul Andra Gogan, ci în stilul meu pentru că mulți mă întreabă: “De unde ai acei pantaloni, de unde este bluza?”. M-am gândit și la ideea de a da hainele vechi fanilor mei. Vorbesc de haine frumoase, care nu îmi mai vin mie. Aș putea să le dau fetițelor de 10-12 ani! Probabil o să fac un vlog despre asta. O să le spun și unde o să se întâmple acest lucru! Nu m-am gândit încă la proces, dar cândva am avut această idee și o să o pun în practică când o să îmi fac timp. Nu le-aș vinde, probabil le-aș da pe gratis, dar unor anumite persoane care mă urmăresc, îmi apreciază munca și își doresc cu adevărat să poarte hainele mele.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *