Ce plan are Teo Trandafir dacă nu mai face bani din radio și TV. A recunoscut fără ocolișuri: “În curând” VIDEO EXCLUSIV

A recunoscut care sunt planurile ei de viitor
Ce plan are Teo Trandafir dacă nu mai face bani din radio și TV. A recunoscut fără ocolișuri: “În curând” VIDEO EXCLUSIV

Teo Trandafir nu mai prezintă emisiunea de la Kanal D, dar a revenit la marea ei iubire din punct de vedere profesional, și anume radioul. Din 18 septembrie 2023, aceasta prezintă emisiunea „Bară la Bară”, difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls. Colegul său este Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio. Prezenți în emisiunea Ego Life, moderată de Dana Săvuică, cei doi prezentatori media au vorbit fără ocolișuri. Teo Trandafir a recunoscut ce s-ar întâmpla dacă nu ar mai lucra la TV sau radio!

Ce planuri are Teo Trandafir dacă nu mai face bani din radio și TV

Teo Trandafir nu mai apare pe micile ecrane, dar se descurcă de minune la radio. Din această toamnă, fanii o vor putea asculta în emisiunea „Bară la Bară”, difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00. Îndrăgita vedetă a declarat că se simte foarte bine și este împlinită cu ceea ce face în prezent, însă are și câteva planuri de rezervă dacă nu ar mai apărea la tv sau radio.

În emisiunea Ego Life, Teo Trandafir a mărturisit că ar realiza podcasturi.: „O să am un podcast. Cât de curând. Dacă Dumnezeu nu-mi arată calea, dacă nu e să fie, nu o forța. O să spun un lucru: dacă nu învățăm de la tineri, suntem vai de capul meu de încuiați, de boșorogi cu experiență și fără perspectivă. Adrian Sîrbu spunea: nu-mi arăta audiențele de ieri, arată-mi audiențele de peste 5 ani. Învață de la tineri, e atât de simplu și mișto. Degeaba ești bătrân înțelept într-un vârf de munte, nu interesează pe nimeni”.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Citește și De ce a lipsit Teo Trandafir de la nunta lui Bursucu. A fost marea absentă. Imagini spectaculoase cu mirii, invitații și tortul de 8 etaje FOTO!

Colaborează în continuare cu Kanal D

Vedeta și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, fac echipă bună în emisiunea „Bară la Bară”, difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls, care face parte tot din trustul Kanal D.

„Nu am spus niciodată că nu mai vreau. Lucrez în continuare în trustul Kanal D. S-au spus tot felul de lucruri. În momentul în care mi s-a oferit oportunitatea asta, nu am stat pe gânduri. Inițial, făceam în fiecare vineri emisiune, pentru că ne-am gândit că vinerea este mai bine. Oamenii sunt în mașină, pleacă spre munte, e un moment foarte bun. Apoi am început să facem emisiune luni, marți și tot așa”, a declarat Teo Trandafir la Ego Life.

Citește și: Ego Life, ediția a 81-a. Dana Săvuică și invitații săi, Teo Trandafir și Mihai Hînda, despre începuturi și drumul spre succes. A renunțat vedeta la televiziune?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *