Ce plănuiește Claudia Pătrășcanu să facă, după divorțul de Gabi Bădălău. E în culmea fericirii

Claudia Pătrășcanu: „Am decis să pun în practică anumite planuri”

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2022

Claudia Pătrășcanu a încheiat, oficial, mariajul cu Gabi Bădălău. Procesul de divorț s-a finalizat după mai bine de doi ani, iar fosta cântăreață este în culmea fericirii că a reușit să câștige custodia copiilor. Vedeta a dezvăluit ce planuri are după separarea de omul de afaceri.

Ce vrea Claudia Pătrășcanu să facă după divorțul de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și-a luat o piatră de pe inimă odată cu finalizarea divorțului. Fosta componentă a trupei „Sexxy” a câștigat în instanță custodia celor doi copii, iar micuții vor avea domiciliul la mama lor. După un proces îndelungat, în care ea și fostul soț și-au aruncat cuvinte grele, fosta solistă a sărit în sus de bucurie atunci când divorțul s-a finalizat.

„Vă rog să mă credeți că am sărutat pământul de fericire, când am aflat că sunt o femeie liberă. Imediat după ce avocatul mi-a anunțat deznodământul am ieșit în curtea casei mele din Constanța și am sărutat pământul!

Am trăit o bucurie deplină. Și mi-am spus că atunci, peste 24 de ore, dar și în zilele următoare, mă voi bucura de fiecare minut din viața mea. Am simțit o eliberare, o liniște interioară fără egal! De acum înainte vreau să mă bucur de viață împreună cu copiii mei!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru playtech.ro.

Fosta cântăreață urmează să se consulte cu avocații pentru pensia alimentară pe care i-o va solicita fostului soț, pentru îngrijirea copiilor.

Ce planuieste Claudia Patrascanu sa faca dupa divortul de Gabi Badalau
Claudia Pătrășcanu este, oficial, o femeie liberă

Ce spune despre pensia alimentară

De-a lungul procesului de divorț, cei doi foști soți și-au aruncat cuvinte grele. La un moment dat, Gabi Bădălău a declarat că ar fi mai bine ca băieții să crească alături de el și de familia lui. Fosta cântăreață a luptat însă până în ultima clipă pentru a câștiga custodia copiilor și a reușit. Instanța i-a încredințat mamei pe Gabriel și pe Nicholas, iar tatăl va trebui să le plătească lunar o sumă de bani, care urmează să fie stabilită.

„Dacă facem un calcul simplu, cu mintea sau cu calculatorul, fiecare cum poate, ca să realizăm ce înseamnă o șesime dintr-un salariu de 2.000 de lei, vom ajunge la o sumă derizorie.

Una ce ar urma să fie achitată, nu doar acum, în zilele acestea, ci până când copiii noștri își vor termina studiile. Tocmai de aceea mă voi consulta cu avocații mei pe această temă și dacă vom lua o hotărâre, o vom anunța.

Fiindcă, dincolo de bani, ceea ce contează cel mai mult e prezența copiilor lângă mama lor! Iar asta, recunosc, e ceea ce mi-am dorit cel mai mult de la acest proces de divorț”, a mai transmis Claudia Pătrășcanu, pentru sursa menționată.

Motiv de sărbătoare în familia artistei

Artista se pregătește de petrecere, pentru că în câteva zile vine aniversarea băiatului cel mare. Ea a mai spus că își dorește să sărbătorească așa cum se cuvine și să lase în urmă perioada stresantă prin care a trecut.

„Pe 25 noiembrie Gabriel împlinește opt ani. Merită să ne bucurăm de ziua lui, așa că am decis să pun în practică anumite planuri. Nu le voi spune, ca să nu dispară magia cadourilor din ziua respectivă! Dar, va fi ceva cu totul special!”

6.9 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.