Decizia instanței în „războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Lupta a ajuns la final: „Îmi vine să sărut pământul”

Claudia Pătrășcanu: „Simt că m-am liniștit în totalitate”

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Decizia instanței în „războiul” dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Lupta a ajuns la final: „Îmi vine să sărut pământul”

Lupta pentru custodie dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. Instanța a stabilit alături de cine vor rămâne cei doi copii ai cuplului, în urma divorțului. În trecut, cei doi foști soți și-au aruncat vorbe grele, iar custodia copiilor a fost subiectul cel mai sensibil în contextul divorțului.

Instanța a dat decizia finală în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial la începutul acestei luni. Cei doi s-au mai întâlnit în instanță, pentru că nu clarificaseră un aspect important: custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Magistrații au dezbătut și au dat verdictul: cei doi băieți rămân alături de mama lor. Foștii soți vor avea custodie comună, însă domiciliul micuților va fi acasă la Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău își va putea vizita copiii după un program stabilit și se va putea implica în creșterea lor. De-a lungul procesului de divorț, cei doi foști parteneri și-au aruncat cuvinte grele pe marginea acestui subiect. Afaceristul i-a propus fostei lui soții să vină cu copiii la București, însă ea a refuzat.

„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți. Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți.”, spunea Gabi Bădălău, în urmă cu ceva timp.

La rândul său, fosta cântăreață a spus că tatăl micuților nu s-ar putea ocupa de copii așa cum trebuie. Claudia Pătrășcanu locuiește alături de copii la Agigea, de când s-a despărțit de tatăl lor, iar recent și-a cumpărat o casă nouă.

Decizia instanței in razboiul dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau
Claudia Pătrășcanu și cei doi copii ai lor

Prima reacție a Claudiei Pătrășcanu, după ce a căștigat custodia copiilor

Fosta cântăreață este în culmea fericirii, după ce a aflat că băieții vor rămâne cu ea. La scurt timp după pronunțarea deciziei instanței, aceasta a dat o declarație.

„Simt că m-am liniștit în totalitate, îmi vine să sărut pământul și chiar acum mă opresc la biserică. M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât! (…) Mai făceam câte ceva prin casă și dintr-o dată am primit vestea. N-am cuvinte. Vreau să-mi iau copiii în brațe, abia aștept să-i iau de la școală. Știam că era imposibil să nu rămână copiii lângă mamă, doar că au fost presiuni, a fost acest război creat. (…)

La început probabil că da (n.r. a avut emoții), știind foarte multe situații neplăcute. Mai auzeam și eu ce se întâmpla în țara noastră, dar pe parcurs am realizat că este imposibil, mai ales că eu știu foarte bine ce fel de om sunt, ce fel de mamă. Întotdeauna binele învinge răul și știu că Dumnezeu nu ar fi permis acest lucru.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.7 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *