Cu ce a rămas Claudia Pătrășcanu, după divorțul de Gabi Bădălău. Omul de afaceri a făcut dezvăluirea, acum e totul clar

Gabi Bădălău: „Partaj nu se va face”

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2022

Cu ce a rămas Claudia Pătrășcanu, după divorțul de Gabi Bădălău. Omul de afaceri a făcut dezvăluirea, acum e totul clar

A trecut aproape o lună de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial. Multă lume s-a întrebat cum au împărțit cei doi averea și unde vor rămâne, până la urmă, cei doi copii ai lor. Bărbatul a clarificat lucrurile și a spus ce au împărțit el și fosta lui soție. Ce spune Gabi Bădălău despre un eventual proces de partaj.

Ce bunuri au avut de împărțit Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău la divorț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani. A urmat un lung proces de divorț, în care cei doi au avut de împărțit atât bunurile comune, cât și custodia copiilor. După ce instanța s-a pronunțat în privința separării, omul de afaceri a declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, că el și fosta soție nu vor avea un proces de partaj.

Gabi Bădălău spune că au împărțit deja banii încasați din vânzarea unui teren pe care îl achiziționaseră în timpul căsniciei. În ceea ce privește custodia copiilor, aceasta va fi comună. Minorii stau cu mama lor încă de când cuplul a decis să se despartă. Mai rămâne ca judecătorii să stabilească domiciliul copiilor, programul de vizite și contribuția fiecăruia dintre părinți la îngrijirea acestora.

Gabi Bădălău a specificat că nu și-a dorit niciodată să îi ia copiii fostei lui soții, însă i-a propus să se mute împreună cu micuții în București. Claudia Pătrășcanu locuiește la Agigea cu copiii în prezent.

„Partaj nu se va face, am avut un teren, l-am vândut, și-a luat banii și cam atât. Eu nu mi-am propus niciodată să-i iau copiii, și mi-am dorit doar ca aceștia să fie mai aproape de mine și să se mute în București, unde nu le-ar lipsi nimic. I-am propus asta, să mă implic și să le ofer copiilor tot ce e mai bun, inclusiv casă aici. Dar nu am reușit.”, a declarat Gabi Bădălău.

Cu ce a ramas Claudia Patrascanu dupa divortul de Gabi Badalau
Cei doi foști soți au împărțit banii în urma vânzării unui teren

Ce acuzații îi aduce Claudia Pătrășcanu fostului soț

Pe parcursul procesului de divorț, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au adus acuzații serioase unul altuia. Înainte ca instanța să ia o decizie în privința custodiei, fosta cântăreață spunea că nu este de acord ca minorii să aibă domiciliul la tatăl lor. Ea îl acuza pe fostul soț că stă mai mult prin cluburi și vacanțe și că nu se ocupă de minori așa cum ar trebui.

„Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară.”, spunea Claudia Pătrășcanu, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit Spynews.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Fotografiile care o ajută pe Lora să nu se abată de la planurile ei
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *