Ce planuri are Saveta Bogdan cu toate costumele populare pe care le deține: “5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea” VIDEO EXCLUSIV

"Sunt foarte scumpe pentru că sunt foarte migăloase"
Ce planuri are Saveta Bogdan cu toate costumele populare pe care le deține: “5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea” VIDEO EXCLUSIV

Saveta Bogdan deține costume populare vechi de peste 50 de ani. Respectivele obiecte sunt extrem de scumpe, mai ales pentru că sunt autentice, astfel că vedeta este mândră de colecția strânsă. În exclusivitate pentru Ego.ro, interpreta de muzică populară ne-a mărturisit ce o să se întâmple cu acestea în momentul în care o să se retragă de pe scenă.

Saveta Bogdan, detalii despre costumele populare pe care le deține

Saveta Bogdan se bucură de numeroase costume pe care le expune în fața admiratorilor săi la fiecare spectacol. Vedeta a mărturisit că toate sunt autentice, astfel că prețul poate să fie unul piperat, mai ales pentru că există multă muncă în spate:

“Am foarte multe costume, dar sunt autentice, așa cum se făceau înainte, se țeseau la război! Eu reprezint zona Bistrița Năsăud. Toate costumele mele sunt autentice, din zonă, de acolo! Acesta de pe mine este mai stilizat, dar pânzele sunt autentice! Sunt doar mărgele. Sunt foarte frumoase, cu ele s-a cununat o mireasă. Oriunde mă duc îl iau pentru că îmi poartă noroc. Sunt foarte scumpe pentru că sunt foarte migăloase. Cine mai face acum mărgele? Duce cam la 5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea! Eu sunt din Sângeorz-Băi, de la Bistrița Năsăud, iar acolo femeile încă mai lucrează! Acum lucrează mai modern, nu prea mai fac așa. Eu pe acestea le am de cel puțin 50 de ani!”

Ce o să se întâmple cu toate costumele populare strânse de Saveta Bogdan: “Pe fata mea nu o interesează!”

Chiar dacă a strâns o colecție impresionantă de costume populare de-a lungul timpului, Saveta Bogdan ne-a mărturisit că acestea nu o să îi rămână fiicei sale, Cătălina, care nu este interesată de acest aspect. Totuși, interpreta de muzică populară își dorește să le facă o bucurie fanilor săi, astfel că obiectele vestimentare o să fie donate, la un moment dat, Muzeului Țăranului. Vedeta vrea ca admiratorii săi să le vadă expuse:

“Pe fata mea nu o interesează! Când nu o să mai pot, mă duc la Muzeul Țăranului, le dau acolo ca să scrie pe ele Saveta Bogdan. Acolo le las, să vadă lumea ce costume a avut Saveta!”

Citește și Cum și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani și ce a făcut cu ei: „Aveam 6 ani”. Ce înțelegere a făcut cu tatăl ei pentru a deveni cântăreață VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre fiica ei, care locuiește în America

Fiica interpretei de muzică populară, Cătălina, este stabilită în Statele Unite. Totuși, chiar dacă vedetei îi este dor de aceasta, ea ne-a mărturisit că nu trece o zi fără să vorbească prin apel video. În plus, cântăreața a stat 3 luni în America alături de copilul său în această vară:

“Îmi este! (n.r. dor de fiica ei) În vara aceasta au fost și ei la mine, dar și eu am stat la ei 3 luni, deci ne vedem! În plus, acum există mijloacele acestea online, ne vedem pe video, ne vedem în fiecare zi și vorbim!”

Citește și Ce a pățit cântăreața AMI la un eveniment. Cel mai amuzant moment trăit de vedetă: „Am uitat jumătate de ținută acasă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce schimbari majore vor fi in luna Mai pentru toate zodiile. O perioadă benefică în...
7 zodii au succes mare in luna Mai 2024: Fecioara…
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *