Saveta Bogdan, mărturisiri despre iubitul avocat: „Nu mă mai mărit la vârsta asta, am înnebunit?”. Dezvăluiri despre relația lor VIDEO EXCLUSIV

Cum o răsfață acesta

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. În timp ce prima relație a avut o poveste tragică, în a doua căsnicie vedeta a ajuns la divorț după ce și-a dat seama că soțul se îndrăgostise de o femeie mai tânără. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, interpreta de muzică populară ne-a mărturisit că are o relație la distanță cu iubitul ei, avocat de meserie, însă nici gând să se căsătorească din nou!

Saveta Bogdan, detalii din viața personală

Saveta Bogdan se bucură de o fiică, Cătălina, care este stabilită în Statele Unite. Interpreta de muzică populară a punctat că își iubește ginerele, ținând cont că are o legătură extraordinară cu fata ei, astfel că îi respectă și apreciază decizia:

„Eu sunt o soacră bună! Dacă îmi iubesc fata, îl iubesc și pe ginere! Îl iubesc pe ginere, cu toate că îi zic, când se bagă în fața mea să spele vasele: „Hai mai lasă-mă cu America ta! Lasă că fac eu!”. Totuși, în engleză, vorba „fac eu” înseamnă o prostie. Atunci, n-am mai zis, am repetat-o de vreo 2 ori fără să vreau! A zis: „Cătălina, mama ta are o problemă!”. „Ce problemă?”. „Că face ea!”. În engleză înseamnă o prostie! Nu m-am obișnuit, câteodată mă enervează și zic: „Du-te cu America ta! Lasă-mă în pace! Trăiesc eu în America ta? Nu mă interesează America ta!” (n.r. cu faptul că se vorbește în engleză)”

Și-ar fi dorit mai mulți copii

De asemenea, Saveta Bogdan a trecut casa pe numele fiicei sale, însă ne-a mărturisit că nu și-a făcut testamentul. În schimb, îndrăgita vedetă regretă faptul că nu a devenit mamă și pentru a doua sau a treia oară:

„Nu am făcut niciun testament, i-am trecut fetei casa pe numele ei, așa trebuia! Ea era singura moștenitoare, singurul meu copil! Am vrut să fie pe numele ei, așa am vrut eu, să nu cheltuie atâția bani acolo când nu o să mai fiu! Dacă știam că ea se va mărita și eu voi rămâne singură, mai făceam! Mai făceam vreo doi, nu doar unul! Casă am, am 3 camere sau îi făceam un apartament la celălalt!”

Citește și Cântăreața Andia, mărturisiri despre iubitul ei. Cum a început povestea lor de dragoste: „Aici a fost click-ul” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre iubit

În același timp, cântăreața în vârstă de 77 de ani ne-a făcut dezvăluiri și despre viața amoroasă. Vedeta se iubește cu un avocat, însă susține că relația este mai mult la distanță, fiind mai bine așa. Ba chiar, ea nici nu vrea să audă de măritiș:

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?”

Citește și Cum și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani și ce a făcut cu ei: „Aveam 6 ani”. Ce înțelegere a făcut cu tatăl ei pentru a deveni cântăreață VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *