Ce poți face cu rochia de mireasă. Sfaturi de top de la designeri pentru a o pune în valoare

Idei pentru a o pune în valoare

Scris de: Daoud Andra

30 Aug. 2023

Ce poți face cu rochia de mireasă. Sfaturi de top de la designeri pentru a o pune în valoare

Pentru fiecare mireasă, rochia din ziua nunții reprezintă un obiect vestimentar extrem de important. Femeile își aleg cu grijă rochiile, astfel încât să le reprezinte și să le facă să se simtă speciale în ziua cea mare. Însă după ce te căsătorești, rochia nu mai poate fi îmbrăcată. Iată ce poți face cu rochia de mireasă după ziua nunții, astfel încât să o valorifici.

Cum îți alegi rochia de mireasă perfectă

Indiferent că vrei să cumperi sau să închiriezi o rochie de mireasă, aceasta trebuie să bifeze câteva criterii. Cel mai important este să se potrivească cu gusturile și personalitatea ta și să te facă să te simți bine. Apoi, rochia nu trebuie să fie una incomodă. La petrecere vei dansa destul de mult și dacă este o rochie greoaie, care te face să te simți incomod, este posibil să ai neplăceri.

Citește și: Rochia de mireasa fabuloasă purtată de Sandra Izbașa în ziua nunții. A arătat ca o prințesă, detaliul special de la spate care a atras privirile tuturor

Unele mirese urmăresc trendurile atunci când aleg rochia pentru ziua nunții. De la an la an moda se schimbă și apar propuneri tot mai îndrăznețe din partea designerilor, iar dacă ești o mireasă nonconformistă, cu siguranță vei vrea o rochie ieșită din comun. Sunt însă și numeroase modele clasice, elegante, care nu se vor demoda niciodată. Dacă vrei să vinzi rochia după nuntă, este ideal să alegi un model cât mai popular, pentru a găsi ușor clientă.

Numerologie: Cum iti alegi data nuntii in functie de numarul destinului. Ce zi sa alegi pentru o casnicie fericita

Rochia de mireasă poate fi modificată și purtată ulterior

Ce poți face cu rochia de mireasă

Unele mirese aleg să păstreze rochia cu care s-au îmbrăcat în ziua nunții drept amintire. Altele însă își doresc să o valorifice, mai ales că aceste rochii nu au deloc un preț scăzut. Dacă ai plătit pe ea câteva mii de lei, cu siguranță vrei să te bucuri de ea și altfel decât în ziua nunții sau vrei să recuperezi o parte din investiție. Iată ce poți face cu rochia de mireasă după petrecerea de nuntă!

Citește și: „Vara aceasta voi îmbrăca rochia de mireasă!”. Anunțul uluitor făcut de o celebră vedetă din România

Ședință foto trash the dress

Aceste tipuri de ședințe foto au devenit din ce în ce mai populare și în țara noastră în ultimii ani. Poți face o serie de fotografii memorabile, într-o locație la care nu ai avut acces în ziua nunții. Multe mirese merg pe plajă pentru astfel de fotografii. Ideea originală presupune ca rochia să fie parțial distrusă în cadrul acestei ședințe foto, însă poți face fotografii frumoase și fără să o strici.

O poți modifica

Dacă ai un model de rochie de mireasă simplă sau clasică, o poți transforma astfel încât să o mai îmbraci și la alte petreceri. O croitoreasă pricepută te poate ajuta să o scurtezi și să o modifici astfel încât să fie potrivită și pentru alte ocazii.

Citește și: Bărbatul care a văzut rochia de mireasă a Ginei Pistol, înaintea lui Smiley. Ce rol a avut, de fapt VIDEO EXCLUSIV

O poți vinde

Dacă vrei să recuperezi o parte din banii pe care i-ai plătit pe rochia de mireasă, o poți pune la vânzare. După ce ai curățat-o, stabilește un preț și pune câteva fotografii cu ea pe site-urile cu anunțuri de vânzare sau pe rețelele de socializare.

O poți face cadou/ o poți dona

Dacă vrei să faci un gest frumos pentru o prietenă sau pentru o mireasă care nu își permite, poți să faci cadou rochia de mireasă sau să o donezi. Cu siguranță mireasa care o va primi se va bucura de ea în cea mai frumoasă zi din viața ei. Chiar dacă măsura nu se potrivește exact, rochia poate fi ajustată la croitorie astfel încât să îi vină perfect.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *