Ce pregătește Pavel Bartoș, după succesul înregistrat de „Ramon”: „Am în plan o altă comedie, cu totul alt tip de comedie”. Dezvăluiri despre proiectul inedit VIDEO EXCLUSIV

Ce are de gând să facă celebrul actor

Filmul „Ramon”, produs de Pavel Bartoș, în care are și rol principal, a avut un real succes, având sălile pline încă din prima săptămână de la lansare. Lungmetrajul a debutat pe primul loc la cinema, reușind să se mențină în top chiar și în clipa de față, după două luni. Pavel Bartoș a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că acest succes i-a dat aripi și că acum se pregătește să-și doboare propriul record.

Pavel Bartoș: „Lumea vine încă la cinematograf și se bucură de Ramon”

Pentru orice lungmetraj miza este să ruleze cât mai mult timp în cinematografe și să aibă mereu sala plină de spectatori. Deși în ultimii ani, filmele românești au avut mare succes la public și au rezistat chiar și 8 săptămâni pe marile ecrane, pelicula produsă de Pavel Bartoș continuă să fie difuzată, deși lansarea oficială a avut loc pe 3 februarie.

„Mai suntem în cinematografe și nu că mai suntem, dar uite că deși am intrat în a opta săptămână, lumea vine încă la cinematograf și se bucură de Ramon. Și nu că se bucură, dar ne menține pe locul 2 în topul celor mai vizionate filme de la începutul anului. Aici mă refer și la alea americănești. Și la Avatar, deci tot. Suntem pe locul 2 la cele mai vizionate filme. Locul 1 este Romina. Ceea ce ne bucură, având în vedere că suntem un film, cum ar veni, e o comedie pentru toată familia, la care pot să se bucure și mici și mari, este un lucru măreț”, a povestit Pavel Bartoș pentru EGO.ro.

Mai mult decât atât, faptul că a avut așa un impact la public îl face pe colegul lui Smiley să devină și mai credibil în fața unor posibili investitori și să reușească să adune mai ușor fonduri pentru proiectele viitoare. Dacă la primul film s-a lovit și de uși închise și a trebuit să ducă muncă de convingere pentru a reuși să găsească finanțare, acum lucrurile stau cu totul diferit.

„Ideea este că acum suntem mult mai credibili când zicem cuiva că vrem să facem un film. Atunci sunt mai receptivi. Am demonstrat că putem face un film de calitate, cu succes la public”.

Citește și Pavel Bartoș l-a plătit pe Smiley pentru prestația din filmul Ramon: „El nu mi-a cerut niciodată”. De ce a durat 5 ani să realizeze primul său lungmetraj EXCLUSIV VIDEO

„Am în plan cu totul alt tip de comedie”

Astfel că, în momentul de față, prezentatorul show-ului „Vocea României” și-a luat în serios rolul de producător și se pregătește să lanseze un nou lungmetraj.

„Eu nu sunt fanul unor astfel de continuări, „Ramon 2”, „Ramon 3”, deși acum sunt la lansarea filmului „John Wick 4”. Nu știu ce să zic. Ce o fi, o fi, ideea este că am în plan un film, o altă comedie, cu totul alt tip de comedie, dar să vedem. Până nu avem ceva sigur-sigur, nu spun nimic”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru EGO.ro, completând că face și casting deschis pentru persoanele pasionate de actorie, care își doresc să apară în filmele lui.

„Urmăriți-o pe Domnica Cârciumaru, directoarea de casting, care ne face nouă castingurile. Deci dacă vreți, vă aștept la casting”.

Citește și Cine este Gabriela Iliescu, tânăra după care Pavel Bartoș aleargă în filmul Ramon: „A spus că el a cunoscut-o pe cea mai frumoasă fată din lume” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *