Ce probleme a avut Ileana Badiu la menopauză: „Lipsa acestei vitamine duce la alte dezechilibre în corp”

Ileana Badiu, sfaturi pentru femeile care au ajuns în această perioadă
Ce probleme a avut Ileana Badiu la menopauză: „Lipsa acestei vitamine duce la alte dezechilibre în corp”

Ileana Badiu a dezvăluit la Ego Life detalii importante din viața oricărei femei, care trebuie luate în considerare atunci când începe perioada menopauzei. Cunoscuta vedeta susține că la ea s-a întâmplat totul mult prea devreme, în jurul vârste de 44 de ani. Ce probleme a întâmpinat Ileana Badiu la menopauză?

Cum are grijă Ileana Badiu de corpul său: “Dacă psihicul tău te duce in direcția aia, tu vei și ajunge în direcția aia”

Ileana Badiu a dezvăluit că ea nu a așteptat să apară probleme, ci a mers să vadă cum poate preveni anumite situații. Vedeta mărturisește că ia suplimente de colagen încă de la vârsta de 40 de ani și, de asemenea, și-a făcut analize pentru a vedea carențele pe care le are.

„Rutina mea a devenit mult mai meticuloasă de când simt că trebuie să compensez declinul organismului. Eu iau suplimente și colagen. Iau colagen de pe la vreo 40 de ani. Inițial luam cure de 3 luni sau de șase, acum, la aproximativ 48 de ani, iau zilnic. Am vorbit și cu medici, am testat pe pielea mea și am văzut ce mi se potrivește, am făcut niște teste. Mă bucur că am vorbit despre menopauză, eu cred că ideea de menopauză are nevoie de un rebranding pentru că femeile ajuns să își pună ele însele o ștampilă atunci când intră la menopauză. (…) Dacă psihicul tău te duce in direcția aia, tu vei și ajunge în direcția aia. Daca te consideri bătrână, o să și fii bătrână”, a declarat Ileana Badiu la Ego Life.

Ce probleme a avut Ileana Badiu la începutul menopauzei: “M-am investigat si am observat carențe de vitamine”

Ileana Badiu a povestit la Ego Life că imediat cum s-a confruntat cu menopauza a și mers la medic pentru analize. Astfel a descoperit anumite probleme pe care le-a tratat din timp: spre exemplu lipsa de vitamina E, dar și altele. În prezent, vedeta spune că mănâncă sănătos și bea multă apă, lucruri care o ajută în a-și păstra echilibrul.

„Pentru că la mine a intrat foarte devreme menopauza, extrem de devreme și totalmente neașteptat, la 43-44 de ani, m-am analizat si am făcut toate demersurile pentru stopez și să mă acomodez cu acest cu dezechilibru hormonal pentru a cât mai ușor și să nu îl resimt a fi ireversibil, groaznic si traumatizant. M-am investigat si am observat carențe de vitamine. (…) De vitamine D, am reglat asta. Am avut carențe de vitamina E. Am luat Omega si iau acum în cicluri de câte 3 luni, pauză… Ai nevoie când nu mai ai bariera de estrogen, colesterolul crește. Colagen iau, efectiv nu mă mai opresc. Eu mănânc foarte sănătos, iar colagen iau. Beau multa apa. Mănânc conștient. Câteodată plec in vacanță si nu mai țin cont, dar in rest, sunt atentă”, a mai spus Ileana Badiu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *