Ce produse de machiaj nu trebuie să lipsească din geantă, când mergi la o întâlnire amoroasă. Sfaturi prețioase de la Claudia Preduca, make-up artist EXCLUSIV

”Vom alege un ruj mat deoarece are o rezistență mai mare”
Ce produse de machiaj nu trebuie să lipsească din geantă, când mergi la o întâlnire amoroasă. Sfaturi prețioase de la Claudia Preduca, make-up artist EXCLUSIV

Când suntem invitate la o întâlnire cu o persoană alături de care am putea să avem o frumoasă relație, nu știm ce fel de machiaj să abordăm. Claudia Preduca, make-up artist, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că ar trebui să ne simțim în largul nostru, astfel că putem să ne machiem natural, dar și glam. De asemenea, aceasta este de părere că, în cazul în care alegem să mergem la piscină sau pe munte la o întâlnire, produsele cosmetice ar putea să fie o barieră protectoare pentru tenul nostru.

Claudia Preduca, make-up artist: “Consider că putem purta orice, oricând și oriunde”

O întâlnire nu ar trebui să schimbe modul în care ne aranjăm, astfel că Claudia Preduca ne sfătuiește să alegem un machiaj care ne reprezintă. Atunci când vine vorba despre produsele pe care ar trebui să le avem în geantă, cu acest prilej, nu ar trebui să uităm de pudră și de ruj.

Ego.ro: Bună, Claudia! Ce tip de machiaj ar trebui să purtăm la o întâlnire amoroasă?

Claudia Preduca: Orice tip de machiaj ne face să ne simțim în largul nostru. Chit că este un machiaj natural, chit că este un machiaj glam, cel mai important mi se pare să te simți în largul tău.

Ce fel de ruj ar trebui să abordăm la o astfel de întâlnire? Sau, mai degrabă, să optăm doar pentru un gloss, care o să se șteargă discret între timp?

Claudia Preduca: Dacă nu vrem să retușăm machiajul, cu siguranța vom alege un ruj mat deoarece are o rezistență mai mare.

Ce machiaj am putea aborda la o întâlnire în parc?

Claudia Preduca: Exact cum am spus mai sus, orice machiaj care ne face pe noi să ne simțim bine, eu sunt foarte deschisă atunci când vine vorba de make-up și consider că putem purta orice, oricând și oriunde.

Claudia Preduca
Claudia Preduca, make-up artist

“O femeie care nu folosește machiaj de obicei, cu siguranță se va simți mai bine cu un machiaj mai natural”

Dar, spre exemplu, dacă mergem la un restaurant pentru a lua cina, putem opta pentru un machiaj mai îndrăzneț?

Claudia Preduca: Oriunde am merge la întâlnire, cel mai important este să alegem machiajul cu care noi se simțim încrezătoare. Spre exemplu, o femeie care nu folosește machiaj de obicei, cu siguranță se va simți mai bine cu un machiaj mai natural, și invers.

Totuși, atunci când vine vorba de activități care ne pun la încercare fizicul, printre care a merge la piscină sau pe munte, ar trebui să uităm total de machiaj, chiar dacă ne aflăm la o întâlnire?

Claudia Preduca: Eu, cel puțin, folosesc machiaj și în aceste situații, mi se pare o barieră protectoare între praf, clor etc și pielea mea. Dar dacă nu ne simțim comod să purtăm machiaj în astfel de situații, este foarte important să ne facem rutina de skincare corespunzătoare și să nu uităm de SPF.

Ce fel de produse ar trebui să avem în geantă pentru a retușa machiajul la o întâlnire? Ce ne recomanzi?

Claudia Preduca: Pudra, cu siguranță în cazul în care avem tenul gras și nu numai. De asemenea rujul sau gloss-ul ar trebui să le avem mereu în geantă.

2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.