Machiajul în funcție de culoarea ochilor. Claudia Preduca, make-up artist, ne spune ce culori de fard să folosim pentru ochii verzi, albaștri, căprui sau negri EXCLUSIV

Claudia Preduca ne învață cum să evităm greșelile de machiaj
Machiajul în funcție de culoarea ochilor. Claudia Preduca, make-up artist, ne spune ce culori de fard să folosim pentru ochii verzi, albaștri, căprui sau negri EXCLUSIV

Multe ne întrebăm ce nuanțe ar trebui să folosim pentru a ne pune în evidență ochii și a avea un machiaj cât mai seducător. Produsele cosmetice ne ajută să ajungem la cea mai bună variantă a noastră și să ne ascundem imperfecțiunile, în timp ce trăsăturile noastre sunt frumos creionate. Claudia Preduca, make-up artist, a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre machiajul făcut în funcție de culoarea ochilor.

Claudia Preduca, make-up artist: “Ne putem ajuta de cercul cromatic ca să identificăm culorile complementare ochilor noștri”

Claudia Preduca, make-up artist, a dezvăluit că ochii albaștri sunt evidențiați de oranj și oranj-roșcat, iar cei verzi de toate culorile care au în compoziție roșu, printre care și roz. Ochii căprui și negri pot să fie evidențiați de orice nuanță. Totuși, nu trebuie să ne ferim de vreo culoare și ne putem juca atunci când vine vorba despre machiaj.

De asemenea, atunci când vine vorba despre greșelile pe care le facem pe partea de machiaj, Claudia Preduca este de părere că acest lucru nu are legătură cu nuanțele alese. Mai degrabă, trebuie să fim atente la tehnică, forma machiajului și genele pe care le folosim.

Ego.ro: Bună, Claudia! Aș vrea să vorbim puțin despre machiajul ochilor. Crezi că nuanțele alese au legătură cu faptul că avem ochi albaștri, verzi sau căprui?

Claudia Preduca: Cu siguranță nuanțele alese au legătură cu ochii noștri, pentru a-i putea evidenția, ne putem ajuta de cercul cromatic să identificăm culorile complementare ochilor noștri.

Ce ne recomanzi pentru ochii albaștri? Ce nuanțe ar trebui să folosim?

Claudia Preduca: Pentru ochii albaștri culorile care îi evidențiază sunt: oranj, oranj-roșcat. Însă asta nu este o regulă, putem folosi chiar și albastru.

Dar pentru ochii verzi?

Claudia Preduca: Ochii verzi sunt evidențiați de culoarea roșu și toate culorile care au în compoziție roșu, spre exemplu: roz.

Machiajul în funcție de culoarea ochilor
Machiajul în funcție de culoarea ochilor

“Ochii negri și căprui sunt cei mai norocoși”

Să nu uităm de ochii căprui sau negri. Există vreo diferență, atunci când alegem nuanțele pentru machiaj?

Claudia Preduca: Ochii negri și căprui sunt cei mai norocoși pentru că ei sunt evidențiați de absolut orice culoare.

Ce nuanțe ar trebui să evităm pentru fiecare culoare a ochilor? Ce nu ne avantajează?

Claudia Preduca: Nu consider că trebuie să evităm vreo nuanță când vine vorba de culoare ochilor, putem alege ceva care să ne scoată ochii mai mult în evidență, cum am menționat mai sus, dar nu este o regulă. Nu trebuie să evităm o anumită nuanță.

Ce spune despre greșelile pe care le facem

Ce greșeli facem atunci când vine vorba de machiajul ochilor? Cum facem să îi putem în evidență, nu să îi umbrim?

Claudia Preduca: Când vine vorba de greșeli, nu mai este vorba de culoarea aleasă, ci mai de grabă de forma machiajului, de genele folosite, de tehnică și așa mai departe.

Când putem să ne folosim de un machiaj dramatic și la ce culoare se potrivește cel mai bine?

Claudia Preduca: Un machiaj dramatic realizat corect va arăta bine pe orice tip de ochi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *