Ce propunere indecentă a primit Dorian Popa. Ar fi putut să câștige 100.000 de euro dacă accepta

Dorian Popa este asaltat deoferte pentru contracte de publicitate.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din România. Are milioane de fani pe rețelele de socializare, pe care îi „răsplătește” continuu cu poveștile sale din viața de zi cu zi. Și cum se bucură de un succes remarcabil în mediul onlie, din lista de oferte pe care cântărețul le-a primit nu puteau lipsi și propunerile indecente. Iată ce ofertă colosală a primit și de ce a refuzat-o pe loc.

Ce propunere indecentă a primit Dorian Popa

Dorian Popa a devenit cunoscut odată cu rolul din telenovela românească „Pariu cu viața”. Ulterior, a început să-și dezvolte brandul personal prin vlogul său și acum a ajuns să se bucure de un succes colosal în mediul online din România.

Spre exemplu, doar pe YouTube, Dorian a adunat peste 2 milioane de abonați, iar pe Instagram, numără aproape 2,5 milioane urmăritori. Cu un asemenea succes este de la sine înțeles că și câștigurile financiare sunt uriașe. Anul trecut, el a mărturisit în podcastul lui Cătălin Măruță că sumele pe care le încasează lună de lună, doar din online, ajung la 40.000 de euro.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea.

Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit vloggerul anul trecut.

Dorian Popa
Dorian Popa

Ofertă de 100.000 de euro, refuzată de Dorian Popa. Care  a fost motivul

Însă propunerile de colaborări nu au fost întotdeauna pe placul cântărețului. În ciuda unor contracte cu sume amețitoare, Dorian a refuzat din start colaborarea, motivul fiind unul de ordin moral. Chiar el a dezvăluit că ar fi câștigat 100.0000 de euro dacă accepta oferta.

”Cea mai „nebună” ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ pe an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a declarat acesta pentru CIAO.RO.

Și dacă din punct de vedere profesional Dorian Popa se bucură de un succes incredibil, nici în viața personală lucrurile nu stau altfel. Vloggerul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif. Cei doi sunt împreună de 11 ani. În tot acest timp, cea alintată de iubitul ei ”Babs” a stat mereu alături de el și l-a susținut în proiectele pe care le are. Fie că vorbim de vlogging sau chiar investiții imobiliare.

Își neglijează Dorian Popa partenera de viață?

Așa cum se întâmplă în orice cuplu, după atâția ani de relație, sunt însă și momente când cei doi parteneri văd diferit lucrurile. La fel se întâmplă și cazul lui Dorian Popa și al iubitei sale care uneori aleg să își petreacă timpul liber în moduri diferite.

„Eu când ajung acasă îi spun:  Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ieși liniștită, oricum eram la concert. Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, a dezvăluit Dorian Popa.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.