Ce propunere neașteptată a primit Anca Dinicu din partea lui Horia Brenciu. „Este o surpriză pentru Anca!” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi au colaborat și în filmul „Teambuilding”: ”Ne-a ieșit din prima!”

Anca Dinicu este una dintre cele mai îndrăgite și talentate tinere actrițe din România. De-a lungul timpului, Anca s-a făcut remarcată prin prisma rolurilor de comedie, dar și reclamelor TV, însă a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că și-ar dori să primească și alte proiecte, care să o provoace din punct de vedere profesional, printre care numărându-se și o apariție într-un videoclip.

Anca Dinicu, despre cel mai nou film în care joacă, „Teambuilding”

De departe, Anca Dinicu este una dintre cele mai talentate tinere actrițe de comedie din România, însă ceea ce puțină lume știe este faptul că tânăra nu și-a dorit din copilărie să urmeze această carieră. Abia după ce a debutat pe scenă alături de regretata Stela Popescu și-a dat seama că această profesie îi vine „mănușă”.

În momentul de față producătorii și regizorii români o cheamă la diverse castinguri fie că este vorba de un serial de televiziune, fie că este vorba de un lungmetraj. Luni seară am întâlnit-o pe Anca Dinicu la avanpremiera filmului „Teambuilding”, unde are unul dintre rolurile principale.

„Mi-a luat foarte mult timp. Nu m-am trezit așa. A durat ceva pregătirea asta. Colaborarea cu Micutzu nu a fost o surpriză, eu cu mulți ani înainte am început să lucrez. A fost așa cum m-am așteptat să fie: foarte relaxată și o bucurie de fiecare dată. Nu suntem cuplați în Teambuilding. Suntem doar colegi”, ne-a povestit Anca Dinicu de pe covorul roșu.

„A fost ca o gură de aer”

Actrița nu s-a întâlnit la filmări doar cu alți actori consacrați, ci s-a intersectat și cu Horia Brenciu, cu care a legat de altfel și o relație extrem de frumoasă încă de când a fost invitată la podcastul lui, „Lucruri simple”.

„Filmul ăsta mi-a venit mănușă. A fost ca o gură de aer”, a povestit Anca pentru EGO.ro înainte să fie întreruptă de Horia Brenciu, care ne-a vorbit la rândul lui despre prestația din lungmetrajul „Teambuilding”.

„E rolul vieții mele. Practic când eram tânăr, în epoca modernă, după 89, am fost prezentator la primul teambuilding și de asta m-au recrutat, pentru că sunt consultant la Teambuilding. Dar Anca a schimbat totul pentru mine”, a spus și Brenciu pentru EGO.ro.

Ce a spus îndrăgita actriță despre rolul lui Horia Brenciu

Cei doi nu au avut să dezvăluie prea mult din film și interacțiunea lor pe parcursul filmărilor, însă ceea ce Anca a putut să zică cu exactitate este faptul că Horia Brenciu nu a avut nevoie de niciun fel de sfat înainte de filmări și că s-a descurcat excepțional.

„N-am apucat să-i dau sfaturi. De fapt nici nu a fost nevoie”, a spus Anca, completată imediat de artist.

„Termină, termină”. Mai în glumă, mai în serios, cei doi ne-au povestit că interacțiunea lor de la filmări a fost una extrem de amuzantă. „Eu cu Anca pe iarbă și pe lângă noi trece Micutzu. Noi ne-am pierdut în rolul nostru. Știu că au trecut mai mulți pe acolo. După ce am terminat de filmat toată iarba practic era culcată”, a spus amuzat Horia Brenciu, completat de această dată de Anca Dinicu.

„Ne-a ieșit din prima. Dacă închizi ochii nici nu ne vezi. Dacă strănuți nu ne-ai văzut practic în film”. Dacă este reală sau nu această scenă și dacă se regăsește în film trebuie să verificați singuri urmărind lungmetrajul „Teambuilding”, care va rula începând cu 30 septembrie în cinematografele din toată țara.

Anca Dinicu și Micutzu
Anca Dinicu și Micutzu

„Suntem prieteni, o luăm altfel”

Cert este însă un lucru, acela că Anca Dinicu și Horia Brenciu funcționează extrem de bine din punct de vedere profesional, astfel că nu am putut să nu-i întrebăm pe când o reală colaborare între ei și când Anca va filma într-unul dintre videoclipurile lui Brenciu.

„Uite că nici nu m-am gândit la treaba asta. Bine că ai adus vorba, am ceva pentru tine. Nu pot să vă zic mai multe pentru că este o surpriză și pentru Anca”, a spus extrem de serios artistul. Nu doar că a acceptat din prima, dar a menționat faptul că își dorește enorm o astfel de propunere, mai ales într-un videoclip al unuia dintre artiștii ei preferați.

„E o surpriză și pentru el. Nu sunt scumpă. Suntem prieteni, o luăm altfel. Abia aștept să am ocazia să-i spun: „Mai ții minte când am făcut eu? Acum rândul tău”. Așa îmi place mie”, a declarat Anca Dinicu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *