Ce ținută provocatoare a purtat Anca Dinicu la avanpremiera filmului în care joacă. Rochia cu care a atras toate privirile. FOTO

Actrița Anca Dinicu a purtat o rochie provocatoare la premiera filmului "Teambuilding".
Ce ținută provocatoare a purtat Anca Dinicu la avanpremiera filmului în care joacă. Rochia cu care a atras toate privirile. FOTO

Luni, 26 septembrie, a avut loc avanpremiera filmului de comedie „Teambuilding”. Pelicula regizată  de Matei Dima, alias BroMania, Alex Coteț și Cosmin Nedelcu, cunoscut publicului sub numele de Micutzu, este una dintre cele mai așteptate comedii ale toamnei. Vedetele prezente la eveniment au fost în centrul atenției, iar una dintre actrițele care a atras toate privirile este Anca Dinicu.

Ce ținută provocatoare a purtat Anca Dinicu la avanpremiera filmului în care joacă

Anca Dinicu se numără printre actorii care joacă în filmul de comedie „Teambuilding”. Pentru avanpremiera peliculei a ales o rochie elegantă și seducătoare, care a adus-o în centrul atenției. Actrița a purtat o creație Art Area, o rochie neagră lungă din saten, cu decupaje. Rochia i-a pus în evidență decolteul, dar și picioarele, datorită crăpăturilor îndrăznețe.

Anca Dinicu a pășit pe scenă de la 8 ani, când a debutat alături de nume celebre e ale teatrului românesc. A devenit între timp o actriță foarte cunoscută și a căpătat notorietate din serialele în care a jucat „Băieți de oraș” și „Vlad”.

Filmul „Teambuilding”, care a strâns nume sonore din peisajul cinematografic românesc, promite să smulgă hohote de râs din partea spectatorilor.

Ce ținută provocatoare a purtat Anca Dinicu la avanpremiera filmului în care joacă
Anca Dinicu, la avanpremiera filmului

Iată pe scurt, care ar fi sinopsisul filmului „Teambuilding”

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează și îl face team-leader în departamentul de call center – aici sunt ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți.

Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi!

La avanpremieră au participat actorii, regizorii, producătorii, actorii și alte vedete din industrie care au văzut în avanpremieră pelicula „Teambuilding”.

sursă foto: instagram.com

4 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.