Ce putea să-i facă Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt, pe vremea când erau căsătoriți. Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin asta

Ce putea să-i facă Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt, pe vremea când erau căsătoriți. Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin asta

Declarații incendiare făcute de Brigitte Sfăt, la cinci ani de la divorțul de Ilie Năstase. Fosta soție a tenismenului a dat cărțile pe față și a povestit prin ce a fost nevoită să treacă în timpul mariajului cu acesta. Iată ce putea să-i facă Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt, pe vremea când erau căsătoriți.

Ce putea să-i facă Ilie Năstase lui Brigitte Sfăt, pe vremea când erau căsătoriți

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au fost căsătoriți timp de opt ani. Au mers fericiți în fața ofițerului de stare civilă în 2010, iar în 2018, cei doi se aflau în fața judecătorului pentru pronunțarea unuia dintre cele mai mediatizate divorțuri din România.

Între timp, cei doi și-au refăcut viețile. Ilie Năstase s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani cu Ioana Simion, iar Brigitte a devenit soția lui Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a cunoscut la emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV.

La cinci ani de la divorțul de răsunet dintre ea și fostul tenismen, Brigitte a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația cu Ilie Năstase. Ea a mărturisit recent că regretă foarte mult faptul că și-a neglijat fiul din cauza fostului ei soț și că trebuia mereu să „îl păzească” pe „Nasty” pentru a nu „călca pe bec”.

„Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea.

Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

„Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată”

Bruneta a dezvăluit că nu era deloc fericită în timpul mariajului cu Ilie Năstase și a ajuns să își facă diferite intervenții estetice doar pentru a se ridica la înălțimea pretențiilor fostului ei soț. Totuși, Brigitte afirmă că nu regretă căsnicia cu Ilie, ci regretă faptul că nu a reușit să îl convigă să aleagă „calea cea dreaptă în viață”.

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”, a mai spus ea.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
6.7 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *