Vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase. Fostul tenismen a spus că aceasta chiar a rămas însărcinată cu el

Artista a avut o relație și cu Michael Jackson

Scris de: Daoud Andra

20 Jan. 2023

Vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase. Fostul tenismen a spus că aceasta chiar a rămas însărcinată cu el

Ilie Năstase este cunoscut drept un cuceritor, iar de-a lungul anilor s-a afișat la braț cu numeroase femei frumoase. Fostul tenismen a fost căsătorit de cinci ori, însă numărul femeilor cu care a fost cuplat este de ordinul sutelor, spune el. Cine este vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase și cum s-au cunoscut cei doi.

Ilie Năstase, despre femeile din viața lui

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ilie Năstase a fost un cuceritor. Fostul campion la tenis s-a afișat de-a lungul timpului la braț cu femei superbe și celebre. De altfel, în cartea autobiografică pe care a lansat-o în urmă cu mai mulți ani, Nasty vorbește despre numărul femeilor pe care le-a cucerit. Cifra vehiculată la un moment dat a fost de 2.500, însă fostul tenismen a recunoscut că a fost o exagerare și a povestit cum s-a ajuns la acest număr.

„O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui David Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore.

În ultima seară, am luat o sticlă de vin roșu. Și îi zic: ‘Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei’. ‘Asta am așteptat de la tine!’, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer.”, a povestit sportivul, pentru Gazeta Sporturilor.

Vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase
Diana Ross l-a cucerit pe Ilie Năstase în anii ’90

Vedeta internațională care s-a iubit cu Ilie Năstase

Una dintre femeile celebre cu care Ilie Năstase a avut o relație este nimeni alta decât Diana Ross. Artista care l-a cucerit și pe Michael Jackson l-a întâlnit pe Ilie Năstase la un turneu de tenis. Nasty participa la US Open, iar cântăreața americană se afla într-un turneu în nordul continentului și a decis să meargă la câteva meciuri din turneu.

A fost dragoste la prima vedere, iar relația dintre ei a evoluat rapid. Mai mult, Ilie Năstase chiar ar fi adus-o pe Diana în România, pentru a-i cunoaște familia, însă se pare că întâlnirea cu mama sportivului nu a decurs așa cum trebuia. Ilie Năstase a declarat, la un moment dat, că artista a rămas însărcinată cu el.

„A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat. Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni.”, a spus Ilie Năstase, la un moment dat.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
6.7 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.