Ce răspuns a primit Puya de la un preot după ce i-a spus că nu are noroc în dragoste: „Atunci mi s-a aprins un beculeț” EXCLUSIV

Ce spune despre viața de cuplu: „O căsnicie bună este și un dar de la Dumnezeu”

Puya este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta a câștigat respectul fanilor prin cariera sa. Rapper-ul ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a vorbit despre ce a făcut în pandemie, dar și despre industria muzicală. De asemenea, artistul ne-a oferit detalii care au legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiește și frumoasa familie pe care și-a întemeiat-o.

Puya, despre relațiile din zilele noastre și secretul căsniciei sale

Puya a oferit sfaturi de aur pentru artiștii din zilele noastre, explicând că muzica reprezintă o călătorie, astfel că trebuie mereu să îți amintești de ce ai ales o altfel de carieră. El a participat la evenimentul organizat de Alex Velea și Golden Boy Society, unde cântăreții au socializat cu publicul și au bucurat fanii prin numeroase piese. În același timp, mulți îl admiră pe Puya pentru faptul că și-a întemeiat o familie frumoasă.

El ne-a explicat că o căsnicie bună reprezintă un dar de la Dumnezeu, iar întâlnirea cu soția sa a fost una fericită. Acesta și-a amintit de un moment din trecut, în care a mers la un preot pentru a se spovedi. În clipele respective, cântărețul și-a dat seama că trebuie să aibă răbdare pentru a găsi o parteneră potrivită.

Ego.ro: Cum a fost în pandemie pentru tine?

Puya: Greu, cum le-a fost tuturor.

Cum a fost pentru toți artiștii din România?

Puya: Depinde. Spre exemplu, pentru cei care sunt instrumentiști, DJ sau care lucrau la scenă, a fost foarte dificil. Pentru cei care activează de foarte mult timp și au un repertoriu în spate a fost mai ușurel. Mai încasai ceva de la YouTube, de prin alte părți. În mare parte, cred că a fost greu pentru toată lumea, de asta nu vreau să mă plâng. Eu cred că, în contextul ăsta, am fost bine.

Ce ai făcut în această perioadă alături de familie?

Puya: Mai nimic, ne-am plictisit unul de altul. În primul rând, nu puteai să te duci nicăieri. Am făcut copiii dependenți de telefoane, m-am uitat pe laptop până mi-au lăcrimat ochii și acum încerc să scap de aceste dependențe. Mai e un lucru! Nevasta mea s-a dezobișnuit de mersul la piață, îl cheamă pe Bringo. (râde).

„Nu trebuie să treci prin 7.000 de genuri de muzică și de schimbări”

Ce greșeli sunt făcute în muzică în zilele noastre?

Puya: Cred că cea mai mare greșeală pe care o văd este să încerci să fii pe un anumit trend care crezi că este de succes sau să te ghidezi după veniturile financiare atunci când faci o melodie. Cel mai important este să rămâi adevărat față de ce a însemnat muzica pentru tine atunci când te-ai apucat pentru prima oară, chiar dacă funcționează sau nu.

Lumea are impresia că succesul trebuie să fie non-stop, ceea ce este imposibil. Să lași momentele în care nu ai succes, să te gândești la altceva, să stai cu familia și să aștepți momentul în care o să vină, poate, inspirația. Nu trebuie să treci prin 7.000 de genuri de muzică și de schimbări, crezând că tot timpul o să fie un succes perpetuu. Nu se întâmplă niciodată, nu i s-a întâmplat niciunui artist din istoria muzicii și nu o să ți se întâmple nici ție. Muzica e o călătorie.

Carierele se destramă, relațiile se destramă. Cum a rezistat căsnicia ta?

Puya: Prin înțelegere reciprocă, în primul rând. Și pentru faptul că nu am stat mereu acasă (râde). Dacă stai mereu ochi în ochi, atunci te cerți. Ca să îți fie dor de cineva, trebuie să mai și plece. Fiecare trebuie să își vadă de treaba lui, iar apoi să vă întâlniți într-un punct comun. O căsnicie bună este și un dar de la Dumnezeu, depinde pe cine nimerești, nu știi niciodată 100%. Aici s-a întâmplat să fie o întâlnire fericită.

Ce le-a învățat partenera lui pe fiicele sale: „Să fie independente, să aibă încredere în ele”

Care este cea mai importantă valoare pe care partenera ta le-a insuflat-o copiilor?

Puya: Ele fiind toate fete, mama discută mai multe lucruri cu ele. În general, le învață să fie independente, să aibă încredere în ele, asta este foarte important. Depresia este boala secolului, iar atunci când începi să gândești prost despre tine, atunci toate chestiile se acumulează și este greu să mergi mai departe. Este foarte important să ai încredere în ceea ce faci, pe lângă cunoștințele de fizică, matematică, chimie. Trebuie să știi să treci peste eșecuri, până la urmă.

Puya alaturi de sotie si cele trei fiice
Puya alaturi de sotie si cele trei fiice

Te-ai luptat vreodată cu depresia?

Puya: Nu am avut timp, eu nu știu cum au cei tineri depresie. Nu am avut timp pentru că tot timpul trebuia să fac câte ceva. Știu că există chestia asta, e considerată o boală. Eu consider că poți să stai supărat o săptămână, două, dar, la un moment dat, trebuie să îți treacă. Eu am avut și noroc pentru că am putut să iau pauză de la ceea ce făceam în momentul în care aveam o stare de genul acesta. Marea majoritate, în schimb, trebuie să se ducă în continuare la muncă, să zâmbească, să facă în continuare lucrurile pe care trebuie să le facă. Cred că aceasta este cea mai mare problemă.

În momentul în care nu ai chef, nu te simți în stare să faci ceva, dar nu poți să iei o pauză. Din punctul acesta de vedere, eu am fost binecuvântat. Exceptând momentele în care trebuia să te duci la cântare, dacă nu aveai chef să te duci la studio, închideai telefonul și stăteai liniștit până când îți trecea.

Ce frici ai în legătură cu momentele în care fiicele tale o să crească?

Puya: Să nu pățească ceva, accidente, boli, chestii de acest gen. Ce o să fie în viitor nu știe nimeni. Să dea Dumnezeu să fie sănătoase, în primul rând, cred că asta este cel mai important. Mai departe, ce o să facă, cum o să facă, n-are niciun sens să te gândești, nu poți să controlezi așa ceva.

Ce o să faci dacă un băiat o să le facă să sufere?

Puya: Suferința face parte din experiență, nu poți să ferești pe cineva de suferință. Mi-am dorit mereu să am o fată de acest gen, să pot să zic: „Ea este o doamnă”.

Ce i-a spus preotul, când Puya i s-a plâns că n-are noroc în dragoste

Ce sfat ai pentru relațiile din zilele noastre? Cum le menținem?

Puya: În primul rând trebuie să ți le dorești. Eu tot timpul asta am căutat, să am o fată cu care să merg la restaurant, să merg cu ea de Paște la mama acasă, să pot să o prezint prietenilor mei și să nu îmi fie rușine. Mi-am dorit mereu să am o fată de acest gen, să pot să zic: „Ea este o doamnă”. Este interesant să exersezi până la un punct, dar nu te împlinește, din punctul meu de vedere. La un moment dat, când m-am dus la preot și m-am spovedit, i-am spus: „Nu știu ce se întâmplă că întâlnesc numai‚ vagaboande”.

El s-a uitat la mine și mi-a zis: „Păi, normal, că pe cele cuminți nu le bagi în seamă”. Atunci mi s-a aprins un beculeț, pe cele cuminți nu prea le băgam în seamă, că mă plictiseam repede. Dacă ai răbdare și cauți și altceva în afară de seara respectivă, atunci e posibil să găsești.

Ce proiecte ai în viitor? Ce faci de Paște?

Puya: Lucrez la o melodie cu Tudor Chirilă, urmează să apară. Am și o melodie cu Alex Velea, care urmează să apară. Încercăm să lansăm în acest an și un album La Familia. De Paște, cu familia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *