Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu dimineața, nemachiată. Artista a povestit totul EXCLUSIV

Elena Merișoreanu: ”Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze”
Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu dimineața, nemachiată. Artista a povestit totul EXCLUSIV

Elena Merișoreanu arată extrem de bine, astfel că multe doamne vor să îi afle secretul. Îndrăgita interpretă de muzică populară recunoaște, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a optat pentru operații estetice. Cu toate acestea, a recurs la anumite intervenții simple pentru a se menține.

”Eu nu prea m-am dus la cosmetică, m-am dat doar cu o cremă românească”

Elena Merișoreanu este plină de energie și are o dragoste profundă pentru fanii săi. Îndrăgita cântăreață ne-a mărturisit că a apelat la intervenții cu acid hialuronic, însă nu se gândește deloc la operațiile estetice. De asemenea, ea folosește o singură cremă românească și este mulțumită de modul în care arată.

“Eu nu prea m-am dus la cosmetică, m-am dat doar cu o cremă românească, dacă îmi dau cu alta, mă înroșesc toată pe față. Operații nu mi-am făcut, dar nu pot să spun că nu mi-am făcut mici intervenții cu acid hialuronic, ba pe la ochi, la gură sau la nas. Nu cu botox, ci unele simple. Nu mi-am făcut operații și nici nu cred că mi-aș face. La vârsta mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine așa cum sunt”, ne-a spus interpreta de muzică populară, în exclusivitate pentru Ego.ro.

“Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește de la cap. Trebuie să ai energie”

Cunoscuta interpretă de muzică populară este de părere că totul pornește de la partea mentală. Când vine vorba despre frumusețe, Elena Merișoreanu a decis să se tatueze cosmetic la ochi, sprâncene și buze. Aceasta ne-a dezvăluit că, într-o dimineață, Cătălin Măruță a crezut că s-a fardat încă de la prima oră, însă nu a fost cazul, ținând cont de micile intervenții.

“Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește la cap. Trebuie să ai energie. Eu mă uit că mă învârt prin casă, iar nepoții mari nu suportă să nu mă vadă dimineața aranjată. Eu sunt tatuată cosmetic, cine mă vede zice că mă fardez, dar eu nu mă fardez dimineața. Îmi spunea cândva Măruță: „Tu la ora asta ești fardată?”. Am zis: „Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată”. Dar eu sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze, păi, ce mai vrei, nu sunt aranjată? Păr frumos am, păi, ce mai îmi trebuie? (râde)”, a adăugat vedeta.

Elena Merișoreanu, mereu aranjată. Artista ține la modul în care apare în fața oamenilor

Elena Merișoreanu a punctat că fanii sunt obișnuiți să le vadă pe artiste mereu aranjate, așa că nu se dezice de la această regulă. Chiar și când merge la țară, interpreta are grijă să arate cât mai bine atunci când vorbește cu fanii sau cu vecinii, care își doresc de fiecare dată să o vadă.

“Lumea este obișnuită cu noi fiind aranjate. Și când stau la țară, trebuie să fiu aranjată, nu pot să stau liniștită. Mai vine cineva și spune: „Hai să o vedem pe doamna Elena!”, dar mai vin și vecinii. Păi cum să nu stai de vorbă cu ei?”, ne-a mai spus ea.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.