Ce refuză să facă Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu după căsătorie. Cum îi spun oamenii pe stradă, când o văd VIDEO EXCLUSIV

De ce nu vor să își extindă afacerea și în alte orașe

Roxana Ionescu trăiește o poveste de iubire superbă alături de soțul ei, Tinu Vidaicu. Vedeta a plecat din București pentru a rămâne alături de partenerul său, în Timișoara. Chiar dacă se ocupă de un cunoscut club, aceasta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu crede că o să extindă conceptul și în alte orașe.

Roxana Ionescu, despre clubul din Timișoara

Roxana Ionescu s-a mutat la Timișoara pentru a fi alături de cel care i-a devenit soț, Tinu Vidaicu. Cei doi se ocupă de un club care are succes. Totuși, blondina a punctat că nu crede că o să extindă afacerea și în alte orașe, căci atât ea, cât și partenerul său țin să fie alături de oamenii care vin să petreacă în weekend în locația lor:

“În primul rând, trebuie să veniți să vă distrați la noi ca să trăiți experiența, nu să o vedeți doar prin intermediul Instagram-ului, Facebook ului și a celor care vin. Trebuie să vedeți cât de greu este să transpui și să faci aceeași locație, cu același vibe și tot ce se întâmplă acolo și în alt oraș! Practic, ar trebui să existe deja clonare ca să fim prezenți și în celelalte cluburi. Acesta este primul motiv pentru care nu am deschis și în altă parte. Ne dorim ca măcar unul dintre noi să fie în fiecare weekend acolo! Nu știm, poate cine știe, dar, în principiu, rămâne la Timișoara! Ne bucurăm mult că am reușit să trecem bariera către oameni. Cel puțin în fiecare weekend, cel mai mult vara, avem 2-3 mese din București! Facem poze cu ei, vorbim cu ei, bem cu ei, ne distrăm cu ei! Nu suntem într-un bol de sticlă, chiar suntem umani. Facem ceea ce ne place și se vede!”

Dezvăluiri despre relația cu Tinu Vidaicu

Întrebată cum s-a schimbat relația cu Tinu Vidaicu, Roxana Ionescu a punctat că legătura lor este mult mai frumoasă și mai puternică acum. Vedeta a explicat că începutul a fost unul zbuciumat, însă totul s-a terminat cu bine, iar acum formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz:

“Este mai frumoasă pentru că acum pot spune că ne-am cunoscut pe bune! A trecut suficient de mult timp încât să simțim lucrurile la o altă intensitate, mai bună! E o liniște care nu a existat chiar de la începutul relației noastre. Zbuciumat, normal (n.r. a fost la începutul relației)! Asta până ne-am găsit locul, iar când am crezut că l-am găsit, nu l-am găsit și tot așa! Acum este mult mai bine. Care rutină? Abia ne întâlnim! El este foarte mult timp plecat. Și când e în Timișoara, cumva avem treburi. Job-urile sunt apropiate, dar treburile sunt diferite! Tot timpul există emoția: “Vine acasă!”. E frumos, nu s-a stins flacăra!”

Ce spune despre porecla sa

Nu este un secret faptul că Roxana Ionescu este una dintre cele mai frumoase vedete din România. La începutul carierei i s-a atribuit o poreclă, anume “Mama Natură”. Pe vedetă nu o deranjează când lumea îi spune așa, mai ales dacă oamenii au grijă să o trateze cu respect și drag:

“Nu vreau să scap, de ce să scap de ea? Nici pe vremuri nu îmi doream să scap de ea. Singurul lucru pe care l-am spus și o să îl mai spus, mă deranjează în continuare modul și felul în care o spui. Dacă o spui frumos, Doamne ajută! Nu am nicio problemă.”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *