Condiția pusă de Roxana Ionescu pentru a reveni în televiziune: „Dacă astrele se aliniază, cu siguranță o să mă mai vedeți la televizor” VIDEO EXCLUSIV

Nu o deranjează să facă naveta între Timișoara și București

Roxana Ionescu a dispărut, de o perioadă, de pe micile ecrane, însă fanii nu au uitat-o și abia așteaptă să o vadă din nou în domeniul care a consacrat-o. Superba vedetă ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu exclude varianta de a se întoarce în televiziune. Mai mult, ea ne-a explicat cum ar trebui să fie un proiect pentru a accepta să se implice în el.

Roxana Ionescu: “Dacă astrele se aliniază, cu siguranță o să mă mai vedeți la televizor”

Roxana Ionescu este una dintre cele mai frumoase vedete din România, cucerind fanii încă de la primele apariții. Chiar dacă s-a mutat în Timișoara și nu mai apare pe micile ecrane, ea nu ar refuza să se întoarcă în televiziune, așa cum speră foarte mulți oameni:

“Habar nu am și niciodată nu o să mai spun niciodată. Am spus de foarte multe ori, nu neapărat cu treaba asta, am spus așa, în general, în viață: “Eu? Niciodată nu o să fac treaba aia!” Și am făcut. Depinde de televiziuni, depinde dacă mi se va oferi ceva ce pot să fac, dacă o să îmi permită timpul, dacă o să îmi permită distanța. Dacă astrele se aliniază, cu siguranță o să mă mai vedeți la televizor.”

Ce proiect și-ar dori

Atunci când vine vorba despre un proiect pe care l-ar accepta, Roxana Ionescu își dorește ca acesta să dureze maxim 3 luni și să nu se desfășoare în fiecare zi. De asemenea, frumoasa blondină ar vrea o colaborare pe zona de divertisment:

“Un proiect care să se filmeze în maxim 3 luni și care să nu fie chiar zi de zi. Acum, ca și content să zic acum, habar n-am. Dacă aș știi exact ce merge și ce ar prinde publicului, aș propune eu, aș vrea să fac asta. Ceva de divertisment, clar, ceva care să nu fie zilnic și nu mai mult de 3 luni.”

Nu o deranjează să facă naveta între Timișoara și București

De asemenea, atunci când vine vorba despre a face naveta între Timișoara și București pentru un proiect pe micile ecrane, Roxana Ionescu nu ar fi deranjată de acest lucru. Ba chiar, vedeta își amintește că, în trecut, călătorea pentru a se întâlni cu partenerul său, Tinu Vidaicu:

“Naveta am mai făcut la începutul relației noastre, 5 ani de zile am făcut naveta. Aș zice că sunt obișnuită. Și da, pentru un lucru frumos și care să mi se potrivească mânușă aș face lucrul acesta.”

Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

De asemenea, întrebată cum s-a schimbat relația pe care o are cu Tinu Vidaicu de-a lungul timpului, Roxana Ionescu ne-a mărturisit că s-au întâmplat lucruri pozitive. Chiar dacă la început au existat tensiuni, cei doi, care sunt împreună de 10 ani, sunt mai fericiți ca niciodată:

“Sunt sigură că relația noastră s-a schimbat în bine, deoarece la început, făcând naveta, așa cum spuneam, mi se părea imposibil să fac acest pas, să mă mut în Timișoara. Existau tot felul de tensiuni. Cu timpul, cu maturitatea relației ca să zic așa, lucrurile acestea s-au așezat, s-au aliniat, iar acum este foarte bine.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *