Ce regulă de aur are Karmen Simionescu în educația fiicei sale: “Îmi doresc foarte mult să îmi țin copilul cu picioarele pe pământ!” VIDEO EXCLUSIV

Karmen, revoltată de ceea ce se întâmplă în familia ei cu privire la fetița sa: ”În ultimul timp a început să refuze să mai stea atât de mult cu mine”.

Karmen Simionescu are grijă să jongleze atât cu viața de familie, cât și cu latura profesională. Vedeta se bucură de o fiică superbă, Sofia, care îi face fiecare clipă mai frumoasă. Cu toate acestea, chiar dacă provine dintr-o familie faimoasă, artista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că încearcă să își țină micuța cu picioarele pe pământ.

Karmen Simionescu, despre fiica sa

Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, are alături de soțul ei, Bogdan Căplescu, o fiică. Frumoasa artistă ne-a mărturisit că micuța Sofia este răsfățată de toată familia, astfel că a fost nevoită să impună câteva reguli, ceea ce nu i-a plăcut prințesei sale:

“Nu știu să zic! Toată familia o răsfață la maxim și m-am săturat! Eu sunt singurul personaj negativ din povestea ei și nu este OK, în ultimul timp a început să refuze să mai stea atât de mult cu mine în ideea în care sunt singura care îi pune reguli! Mama și soacra fac ce vrea copilul! Dacă Sofi vrea orice, orice se întâmplă! Soțul la fel, unchiul la fel, fratele și sora mea la fel! Toată familia face doar ce vrea Sofi și eu sunt singurul om care zice: “Stai cuminte!”. Da, să mai crezi tu că te mai ascultă copilul după ce 7 persoane îi zic că are voie să sară în mijlocul patului și tu îi zici că nu are voie!”

Citește și: Ce regrete are Karmen Simionescu. Dezvăluiri emoționante despre copilăria ei: “Întotdeauna mi-am dorit să nu îi pese nimănui de cine sunt eu sau de cine e tata!” VIDEO EXCLUSIV

“Vreau să o învăț că nu totul cade din cer!”

Chiar dacă vine dintr-o familie cunoscută, cu posibilități, Karmen Simionescu a fost întotdeauna modestă și cu picioarele pe pământ. Astfel, vedeta vrea să își crească fiica în același stil:

“Rareori se întâmplă în momentul în care vin dintr-o vacanță să fiu eu cea care vine cu sacul plin, cum se zice. De cele mai multe ori, le zic tuturor celor care îi aduc cadouri: “Nu îi mai aduceți!”. Copilul trebuie să înțeleagă că se primesc cadouri de ziua lui, de sărbători, în momentul în care a făcut ceva sau a fost cuminte. Dacă copilul se obișnuiește ca în fiecare săptămână să primească ceva, când vii acasă cu mâna goală e dubios, corect? Vine direct și te întreabă: “Unde e punga? Cu ce ai venit la mine? Ai venit cu mâna goală?”. Îmi doresc foarte mult să îmi țin copilul cu picioarele pe pământ, cum se zice. Vreau să o învăț că nu totul cade din cer, că nu tot ce ne dorim se poate întâmpla, nu putem să intrăm în magazin de fiecare dată și să ne luăm tot raftul de dulciuri! Deci, sunt singura din familia asta care încearcă să o țină cu picioarele pe pământ!”

Citește și: Motivul pentru care fiica lui Karmen nu o vrea pe actriță în serialul Clanul. „Mi-a zis că nu mă mai lasă să mă duc la filmări” VIDEO EXCLUSIV

Karmen, alături de fetita ei
Karmen, alături de fetita ei

Ce regulă are

De asemenea, Karmen nu a refuzat niciodată vreun cadou pentru fiica sa, însă a învățat-o o regulă de aur. În secret, vedeta i-a explicat micuței sale că nu poate să deschidă darurile în aceeași zi:

“Nu pot! (n.r. să refuze vreun cadou) Din dragoste față de ea și din respect față de socri, de părinți, de prieteni, îi dau copilului. Ceea ce fac în secret este faptul că, dacă vin cu multe jucării, îi spun: “Ai voie să deschizi unul astăzi!”. Le țin și în momentul în care consider îi mai dau o altă jucărie. Ajunsese la un moment dat să deschidă jucăriile, să se uite la ele și să le arunce. Care mai e bucuria? Nu e OK! Într-o perioadă am făcut chestia asta și a fost foarte eficientă pentru că ea a înțeles că nu primit totul de-a gata, fără să ascultăm, fără să facem ceva pentru lucrurile respective! Cred că e o educație foarte importantă! Mai târziu, copilul o să înțeleagă că noi putem face orice și lucrurile vin! Nu vreau să înțeleagă greșit pentru că mai târziu o să fie dezamăgită!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *